''Ψάρι ψάρι'': Γεύσεις νησιού στην Αγία Παρασκευή

Θαλασσινοί ψαρομεζέδες από προσεκτικά επιλεγμένη πρώτη ύλη.

Ψάρι Ψάρι

Εκπροσωπώντας με τον πιο εμφατικό τρόπο την αίσθηση ανυπομονησίας για τις καλοκαιρινές διακοπές μαζί με την προσιτή ψαροφαγία, η θαλασσινή ταβέρνα του Κώστα Ρωμανάκη φέρνει το νησί… στην Αγία Παρασκευή. Πάντα με έμφαση στις οικείες νησιώτικες γεύσεις, στην όμορφη βεράντα με τις αιγαιοπελαγίτικες πινελιές του εστιατορίου "Ψάρι Ψάρι" σερβίρονται θαλασσινοί ψαρομεζέδες από προσεκτικά επιλεγμένη πρώτη ύλη. Απαραίτητη στάση στον κατάλογο, τα μερακλίδικα αλίπαστα, όπου ο σπιρτόζος χειροποίητος μαρινάτος γαύρος αναδεικνύεται ως πραγματικά σπουδαίος τσιπουρομεζές.

Ψάρι Ψάρι

Mε τη μαγειρική προσέγγιση να είναι μινιμαλιστική, σαν το κυκλαδίτικο τοπίο, αξίζει να τσεκάρετε την ψαριέρα του μαγαζιού για να επιλέξετε κάτι σπαρταριστό που θα φτάσει στο πιάτο σας άρτια ψημένο και καρυκευμένo. Το μενού ξεδιπλώνει προτάσεις όπως το ασυναγώνιστο λαβράκι σχάρας, αλλά και πιο μαστόρικα μαγειρευτά όπως η αυθεντική αστακομακαρονάδα. Ποικιλία σε μικρά και μεγάλα φρέσκα ψάρια, όστρακα, καλαμάρια, χταπόδια και πολλά ακόμη σας περιμένουν για να σαλπάρετε για όποιο νησί επιθυμεί ο ουρανίσκος σας. Όλα αυτά συνοδεύονται με ωραία αποστάγματα, αλλά και μια αναπάντεχα δυνατή λίστα κρασιών από τον ελληνικό αμπελώνα.      

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.