''Baratin'': Μαεστρική ισορροπία drink & dine

Το ολοήμερο στέκι απογειώνει τις γεύσεις μας σε κάθε φάση της μέρας.

Baratin

Στην καρδιά της Νέας Φιλαδέλφειας, στο νούμερο 120 της Λ. Δεκελείας βρίσκεται το "Baratin". Ένα ολοήμερο establishment στέκι του οποίου η σφραγίδα βρίσκεται τόσο στα vibes του εσωτερικού χώρου όσο και στους wine, dine, brunch και cocktail καταλόγους του. Από το πρωί προσφέρει πρωινό και brunch και συνεχίζει με πιάτα από τη δημιουργική του κουζίνα, όπως bao buns με indian tikka masala twist, σαλάτες και πλήρη γεύματα. 

Baratin

Στα οπωσδήποτε, δοκιμάστε τη σαλάτα κινόα με το σολομό αλλά και το μοσχαρίσιο διάφραγμα με πουρέ από ψητό κουνουπίδι, πατάτα hasselback και καμμένο κρεμμύδι. Ξεχωριστό χώρο κρατούν στην καρδιά μας οι 9 επιλογές πίτσας με highlight το ξεχωριστό station με τους φούρνους, όπου μπορείτε να χαζέψετε την παρασκευή τους μέχρι να προσγειωθούν στο τραπέζι σας. Ανάλογα με τον καιρό και τη διάθεση επιλέξτε το εσωτερικό, το πατάρι, τα υπερυψωμένα τραπεζάκια στον πεζόδρομο ή την εξωτική αυλή. Η λίστα κρασιών με 100 ετικέτες ελληνικού και διεθνούς αμπελώνα, 24 εκ των οποίων σερβίρονται και σε ποτήρι, σας δίνει την ευκαιρία να απογειώσετε την εμπειρία του φαγητού σας, έπειτα και από τις συμβουλές του in house σομελιέ!

Baratin

Στην μπάρα του, οι λάτρεις του gin δοκιμάστε οπωσδήποτε το φρουτένιο 3 Kings, όσοι ανήκετε στο team tequila reposado ζητήστε το Riviera Maya ή αν θέλετε να περάσετε την καλοκαιρινή σας βραδιά αγκαλιά με το ρούμι σας, επικρατέστερη επιλογή είναι το Passion loves Mango!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.