''Villa Grigio 46'':Καλοκαιρινά κοκτέιλ με άρωμα Ιταλίας

Ο κατάλαγος των κοκτέιλ μεγαλώνει κλέβοντας γεύσεις από περισσότερες χώρες.

Villa Grgio 46

Στέκι-προορισμός στο Παλαιό Φάληρο, μας υποδέχεται με αύρα διάχυτου ιταλισμού κάθε στιγμή της ημέρας, όμως τα θερινά βράδια ο καταπράσινος κήπος του αποκτά μία έξτρα χάρη. Από την μπάρα του περνούν κλασικές βερσιόν κοκτέιλ, αλλά και ενδιαφέρουσες παραλλαγές με εποχικό χαρακτήρα, που το καλοκαίρι παρελαύνουν κυρίως στα τραπέζια της δροσερής αυλής του. 

Villa Grigio 46

O bar manager Γιάννης Κορυζής, ως αυθεντικός negronisti δίνει έμφαση στο μυθικό Negroni σε μία κάρτα που, αν αφεθείτε, θα σας μεταφέρει την απολαυστική αίσθηση μιας καλοσχεδιασμένης μπαρότσαρκας αλά ιταλικά. Διαθέτουν βέβαια και λίστα κρασιών του ελληνικού και ιταλικού αμπελώνα, χωρίς να λείπουν επιλογές από χώρες όπως η Ισπανία και η Νέα Ζηλανδία, που ταιριάζουν με άνεση με μια ωραία pinsa burrata ή tartufata, ένα καλοφτιαγμένο vitello tonnato αλλά και ποικιλίες τυριών και αλλαντικών.

Villa Grigio 46

Από τα κοκτέιλ αυτή την περίοδο προτείνουμε να δοκιμάσετε το Sbagliato vol 2, μια πιο… γαστρονομική, εκδοχή του καλοκαιρινού Negroni, με τον ιδιαίτερο συνδυασμό φράουλας 
και κόκκινης πιπεριάς, ή το Negroni Tropicale με αρώματα pandan και καρύδας. Φουλ του καλοκαιριού, όμως, είναι τα βοτανικά Fantastic Spritz, με λικέρ περγαμόντο, φίνο σέρι και ελληνικό τζιν, και Big dill με βάση γεύσεις όπως μαστίχα, άνηθος και λουίζα.

Περισσότερες πληροφορίες

Villa Grigio 46

Αγίου Αλεξάνδρου 46 & Ναϊάδων, Παλαιό Φάληρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.