Η εταιρεία Μασούτης στο πλευρό των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας

Με τη γεύση της χώρας εγγεγραμμένη στο γονιδίωμά της η ελληνική εταιρεία σούπερ μάρκετ υποστήριξε τη μεγάλη γιορτή της ελληνικής γαστρονομίας, στρέφοντας τον προβολέα στη γεύση της Ελλάδας.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας Άρης Ράμμος

Διατηρώντας αναλλοίωτο τον οικογενειακό της χαρακτήρα και με τη γεύση της Ελλάδας εγγεγραμμένη στο γονιδίωμά της, η ελληνική εταιρεία σούπερ μάρκετ Μασούτης προβάλει τη γεύση της Ελλάδας εδώ και 45 χρόνια, κρατώντας την ποιοτική υπεροχή ως σταθερό κριτήριο των επιλογών της και τη στήριξη των Ελλήνων παραγωγών ως προτεραιότητα της δράσης της. Στέκεται πλάι στους ανθρώπους που διαμορφώνουν το γαστρονομικό προφίλ της χώρας, και αναδεικνύει τα τοπικά προϊόντα όχι μόνο μέσα από τη σειρά "Μασούτης απ’ τον τόπο μας", αλλά και μέσα από όλες τις πρωτοβουλίες και ενέργειές της.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας Μασούτης
Άρης Ράμμος

Δεν θα μπορούσε λοιπόν παρά να σταθεί στο πλάι και των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας, και να στηρίξει τον θεσμό που επιβραβεύει τους καλύτερους της ελληνικής γαστρονομίας, συμμετέχοντας στο dinner de gala της μεγάλης γαστρονομικής γιορτής. Τη βραδιά, δηλαδή, που οι κορυφαίοι σεφ Σωτήρης Ευαγγέλου (executive chef του "Makedonia Palace") και Λευτέρης Λαζάρου (από το εμβληματικό "Varoulko Seaside"), έστρεψαν τον προβολέα στις αρετές της βιώσιμης θαλασσοφαγίας, φέρνοντας στο προσκήνιο ψαράκια μικρά και ταπεινά κάθε είδους και στην εποχή τους, για να κλείσουν σε υψηλού επιπέδου σπεσιαλιτέ, τη γευστική δυναμική της Ελλάδας.

Μια δυναμική που αποτελεί στόχο και αποστολή για την ελληνική εταιρεία Μασούτης, εδώ και σχεδόν μισόν αιώνα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

8+1 εστιατόρια στην Κηφισιά που αξίζει να δοκιμάσεις

Ο οδηγός μας για τα εστιατόρια στην Κηφισιά συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση, από κομψά ιταλικά τρατορίες και steak houses, μέχρι ατμοσφαιρικά all-day spots και δημιουργικά πιάτα ελληνικής κουζίνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

Zyme: Μια ζυμο-spritzeria στον Πειραιά

Ένα πολύ όμορφο project πιάνει λιμάνι και μας συστήνεται σαν μία premium focacceria και spritzeria.

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.