Το ελαιόλαδο που έλαμψε στα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας

Εξαιρετικό μέχρι την τελευταία του σταγόνα, το ελαιόλαδο Άλτις έφερε με τη γεμάτη, αρωματική γεύση του τη νοστιμιά της Ελλάδας στο diner de gala των βραβείων που τίμησαν τους καλύτερους της ελληνικής γεύσης.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας Άλτις Άρης Ράμμος

Εξαιρετικό μέχρι την τελευταία του σταγόνα, το ελαιόλαδο Άλτις έλαμψε στα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2022, φέρνοντας στο diner de gala του κορυφαίου γαστρονομικού θεσμού της ελληνικής γεύσης, τα φίνα αρώματα που κλείνει μέσα στο ισορροπημένο χρυσαφένιο του χρώμα. Μοσχοβολόντας πράσινη ελιά, ήταν το πρώτο πράγμα που σερβιρίστηκε στα τραπέζια του λαμπερού Makedonia Palace, προσθέτοντας στο ψωμί τη ντελικάτη φρουτάδα του, σαν ιδανικό προοίμιο των όσων είχαν ετοιμάσει οι σεφ της βραδιάς, Σωτήρης Ευαγγέλου (executive chef του "Makedonia Palace") και Λευτέρης Λαζάρου (από το εμβληματικό "Varoulko Seaside").

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας Άλτις
Άρης Ράμμος

Συντονισμένοι με το μήνυμα της βιώσιμης θαλασσινής γαστρονομίας, οι πολυβραβευμένοι σεφ δημιούργησαν και μαγείρεψαν το μενού της τελετής απονομής με οικολογική ευαισθησία και έμφαση στην εξαιρετική γεύση, φέρνοντας στο προσκήνιο ψαράκια μικρά και ταπεινά κάθε είδους και στην εποχή τους, για να κλείσουν σε υψηλού επιπέδου σπεσιαλιτέ, τη γευστική δυναμική της Ελλάδας. Την ίδια δυναμική που συμπυκνώνει στη λαμπερή του στάλα και το ελαιόλαδο Άλτις. Κι όχι τυχαία, αφού ο μαγικός καρπός της ελιάς, που μεταμορφώνεται στο εμβληματικό ελαιόλαδο Άλτις, έρχεται από περισσότερους από τρεις χιλιάδες παραγωγούς από όλες τις ελαιοπαραγωγικές ζώνες της Ελλάδας. Έτσι, προϊόν – ναυαρχίδα της Upfield, παγκόσμιου ηγέτη στην παραγωγή και διάθεση τροφίμων φυτικής προέλευσης, με ειδίκευση σε φυτικά spreads, αλλά και σε 100% vegan προϊόντα εναλλακτικά του τυριού, το Άλτις αποτέλεσε highlight της μεγάλης γιορτής της ελληνικής γεύσης για άλλη μια χρονιά.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στα αθηναϊκά ουζερί πριν την έξοδο του Πάσχα

Τελευταίες ημέρες της νηστείας και ιδανικό ζέσταμα για τον οβελία, με θαλασσινά καλούδια και αποστάγματα, σε αυτές τις διευθύνσεις.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
17/04/2025

Φαγητό, ποτό και socializing στην Καψάλη, τη νέα πιάτσα του Κολωνακίου

Η outsider πιάτσα ξεκινά από την κάτω μεριά της πλατείας και τερματίζει στην Ηροδότου, συγκεντρώνοντας όμως στα λίγα μέτρα της το ενδιαφέρον.

"Η καλύτερη σαλάτα του κόσμου είναι ελληνική" και μερικές σκέψεις πάνω σε αυτό

Καλές οι λίστες του TasteAtlas αλλά πώς προκύπτουν, τι εξυπηρετούν και σε ποιους απευθύνονται τελικά;

Che

Ο Θάνος Στασινός παντρεύει τις νοτιοαμερικάνικες γεύσεις με τις ελληνικές στο δημοφιλές all day εστιατόριο και μπαρ του Πειραιά.

Την Μεγάλη Παρασκευή στρώνουν Αγιορείτικο τραπέζι στο Κουκάκι

Μία ξεχωριστή βραδιά στο Κινωνώ, αφιερωμένη στη νηστεία και το κρασί, σε συνεργασία με το Κτήμα Οινογένεσις.

Γλυκά για το Πάσχα στα ζαχαροπλαστεία της Αθήνας

Γυρίσαμε την πόλη ψάχνοντας "τ΄αβγά και τα πασχάλια" και προτείνουμε κάποια από τα καλύτερα, εκεί που πρώτο ρόλο παίζει η ποιότητα των υλικών, η σωστή τεχνική αλλά και η εμφάνιση. Ιδού η λίστα μας.

Στα Λαλάγγια για νηστίσιμα και μαγειρίτσα

Το γευστικό σποτ του Χαλανδρίου μαγειρεύει στο πνεύμα των ημερών.