Η ζουμερή επιστροφή του Burger Fest

Ένα από τα μεγαλύτερα ελληνικά food festivals επανέρχεται τον Σεπτέμβριο στην Τεχνόπολη, για δύο γευστικά τριήμερα.

BURGER FEST 2022 ΣΤΟ ΟΑΚΑ

Τα -καλοφτιαγμένα- burgers έχουν μπει για τα καλά στις γαστρονομικές ζωές των Αθηναίων foodies τα τελευταία χρόνια και αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι. Το Burger Fest έχει παίξει σημαντικό ρόλο στο brand awareness του μπιφτεκόψωμου στα γευστικά δρώμενα της πόλης, συστήνοντας αρχικά στο κοινό κάποιους εκ των αξιότερων εκπροσώπων του σπορ και, μετέπειτα, προσφέροντας τα απαραίτητα κάθε φορά updates. 

Δικαιολογημένα, θεωρείται ένα από τα δημοφιλέστερα ελληνικά food festivals, για όλους τους σωστούς και νόστιμους λόγους.

BURGER FEST ΟΑΚΑ 2022

BURGER FEST 2022 ΟΑΚΑ 2

Το Burger Fest λοιπόν επιστρέφει από την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου έως και την  Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου καθώς και από την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, μετατρέποντας το Ο.Α.Κ.Α. σε ένα απέραντο burgerάδικο.

> Διάβασε ακόμη: Θα έπαιρνες ποτέ burger σε ένα high-end εστιατόριο;

Παράλληλα και συμπληρωματικά με το καθαρά 'πρακτικό' σκέλος (δηλαδή τα όσα θα σερβίρουν τα κορυφαία burger houses της Αθήνας), θα υπάρχουν lives, DJ sets και μπόλικα ευφάνταστα challenges.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Noble / Ρόδος

Μια γαστρονομική performance χωρίς προηγούμενο, ένα εστιατόριο καλύτερο από ποτέ, τολμά να μεταμορφώνει την τοπική ροδίτικη κουζίνα σε ονειρεμένο fine dining με σύνθημα "γνώρισε, νοστάλγησε, μύρισε, γεύσου". Εμπειρία αξέχαστη!

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
08/08/2024

Over Water / Sani Resort, Χαλκιδική

Σε μια ήσυχη ατμοσφαιρική βεράντα, με πανοραμική θέα στη μαρίνα του Sani Resort, το γαστρονομικό εστιατόριο του ξενοδοχείου "Sani Asterias" παρουσιάζει τη γαστρονομική ματιά της διεθνούς star-chef Stephanie Le Quellec μέσα από πιάτα-σύμβολα της γαλλικής γαστρονομίας, περασμένα από από Mediterranean - comfort φίλτρο.

Είναι το Dry Martini το ιδανικό κοκτέιλ για φαγητό;

Το ένδοξο κοκτέιλ με τη μοναδική ιστορία και το μοναδικό σεξ απήλ, είναι μετρ της one drink αρμονίας με τις πιο διαφορετικές γεύσεις.

Bungalow 7

Το εντυπωσιακά κοσμοπολίτικο beach bar restaurant στα Αστέρια της Γλυφάδας του Ομίλου Παπαθεοχάρη έχει μοδάτη αύρα, κομψό ντεκόρ και προσεγμένη κουζίνα από τον βραβευμένο Ντίνο Φωτεινάκη.

Χρήστος Σιδηρόπουλος: Γνωριμία με τον σεφ του νέου fine dining εστιατορίου "Agora" στη Σύμη

Ο 30χρονος ταλαντούχος σεφ του ολοκαίνουριου εστιατορίου στο boutique ξενοδοχείο "The Old Market" στο νησί των τριών Χαρίτων συστήνεται στο "α" μέσα από τις εμπειρίες και τη μαγειρική του φιλοσοφία.

"Dominicale": Θαλασσινό τραπέζι σε βενετσιάνικο σκηνικό και το Ιόνιο στο πιάτο

Στο Αργάσι της Ζακύνθου, πάνω στο κύμα και στη σκιά ενός βενετσιάνικου πύργου, εκεί που το μεγαλόπρεπο μεσογειακό τοπίο συναντά το λαμπρό ζακυνθινό παρελθόν, το Dominicale αποτελεί προορισμό για εκλεκτή ψαροφαγία.

Το "Nobelhart & Schmutzig" στο Βερολίνο είναι γροθιά στο παγκόσμιο γαστρονομικό κατεστημένο

Το μανιφέστο του εστιατορίου που δημιούργησαν οι Billy Wagner και Micha Schäfer στο Βερολίνο αποτελεί λόγο σύγκρισης της εξόδου για φαγητό με την προσφυγή στις κάλπες.