Συνυφασμένο με την ψαγμένη ψαροφαγία μετά τη βουτιά στις κοντινές παραλίες, το αγαπημένο στέκι της Σαρωνίδας δεν σταματά να πειραματίζεται και να εξελίσσεται με απόλυτη προσήλωση στην άψογη πρώτη ύλη. Στο χαλαρωτικά νησιώτικο "Λαβράκι", η σχάρα και το τηγάνι έχουν τον πρώτο λόγο, ενώ τα ασυναγώνιστα αλίπαστα ανοίγουν για τα καλά την όρεξη.
Από τους ψαρομεζέδες, ό,τι κι αν επιλέξετε θα σας δικαιώσει, ωστόσο το δωρικό θράψαλο στη σχάρα με λαδολέμονο και αγριορίγανη διατηρεί όλους τους χυμούς του στο έπακρον. Η ενδιαφέρουσα κάρτα του περιλαμβάνει ακόμη πιο πειραγμένα ιωδιούχα στιγμιότυπα, όπως το σεβιτσε λαβρακι με χυμό εσπεριδοειδών, μυρωδικά και μάνγκο ή το λαχταριστό καρπάτσιο κόκκινου τόνου με καπνιστή σως, τριμμένη παρμεζάνα, baby ρόκα και ντοματίνια, αλλά και μια ποικιλία από τα ψάρια ημέρας που ψήνονται αριστοτεχνικά για να αναδείξουν την ντελικάτη γεύση τους.
Πρόσφατα, το μενού ανανεώθηκε περιλαμβάνοντας πλέον και επιλογές σε σούσι, για έξτρα εξωτισμό by the sea. Τέλος, δεν λείπει μια σύγχρονη ποικιλία εκλεκτών εδεσμάτων, που μπορείτε να γευτείτε σε συνδυασμό́ με μια δυνατή συλλογή από ούζα και τσίπουρα από τη Χίο και την Καλαμάτα μέχρι τον Τύρναβο και την Κομοτηνή. Εκτός αν έχετε διάθεση πειραματισμού, οπότε τι καλύτερο από ένα δροσιστικό κοκτέιλ, για να φτιάξετε ένα ακόμα πιο γευστικό καλοκαίρι;