"Gioelia Cremeria Italiana": Το νέο must στέκι για ιταλικό παγωτό

Το ιστορικό brand παγωτού εγκαινίασε τo νέo του κατάστημα στο Χαλάνδρι και το γιόρτασε παρέα με διάσημους καλεσμένους.

Gioelia Cremeria Italiana

H Gioelia Cremeria Italiana προσγειώθηκε στο Χαλάνδρι σε ένα μοναδικό event με λαμπερούς καλεσμένους που πραγματοποιήθηκε σηματοδοτώντας και επίσημα την έναρξη του καλοκαιριού. Την Πέμπτη 30 Ιουνίου στο Χαλάνδρι υπό τους ήχους του Radio Deejay και του ραδιοφωνικού παραγωγού Τόλη Βαρνά, τα βόρεια προάστια γέμισαν άρωμα Ιταλίας.

Το ιστορικό brand παγωτού που μετρά σχεδόν 50 χρόνια ιστορίας προσέλκυσε τα πιο hot ονόματα της πόλης τα οποία πόζαραν μαζί με το αγαπημένο τους παγωτό και απόλαυσαν τους ήχους της μουσικής μαθαίνοντας όλο και περισσότερα για το πως είναι μια αυθεντική cremeria Italiana.

Gioelia Cremeria Italiana

O παρουσιαστής Θέμης Γεωργαντάς, η φωτογράφος Ρούλα Ρέβη, ο σχεδιαστής Στέλιος Κουδουνάρης και η διεθνώς αναγνωρισμένη dj Xenia Ghali απόλαυσαν τις γεύσεις του αυθεντικού Ιταλικού παγωτού που τόσο πολύ περίμεναν να έρθει στην Ελλάδα ενώ απο το event δεν έλειψε η Κική Τσόλκα, διευθύντρια δημοσίων σχέσεων της Minos EMI και ο Γιάννης Βασιλόπουλος, διευθυντής της Real Group. Ο chef Άνταμ Κοντοβάς ξεχώρισε τη τεχνοτροπία που χρησιμοποιεί η Gioelia Cremeria Italiana για να παρασκευάσει το παγωτό, καθώς αυτό γίνεται κάθε 5 ώρες, ενώ οι πρώτες ύλες από την Ιταλία είναι αυστηρά επιλεγμένες για να επιτευχθεί το κορυφαίο αποτέλεσμα.

Gioelia Cremeria Italiana

Πέρα από την παράδοση, η Gioelia Cremeria Italiana θέλει συνεχώς να εξελίσσεται για αυτό και προσφέρει και πολλές vegan επιλογές! Οι αγαπημένοι στο youth κοινό όπως η τραγουδίστρια Αντωνία Καούρη, ο video content creator Βασίλης Μπακάλης, η δημοσιογράφος Σοφία Θεοδώρα Γκίλτιτζη και το μοντέλο Πλάτωνας Παπαγιαννόπουλος πειραματίστηκαν γευστικά με τις vegan επιλογές με βάση το γάλα ρυζιού.

Η Gioelia Cremeria Italiana έχει ανοίξει και σας περιμένει στο Χαλάνδρι στην οδό Αγίας Παρασκευής 13 και σύντομα θα βρίσκεται σε πολλές ακόμα γειτονιές της Αθήνας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.