"Gioelia Cremeria Italiana": Το νέο must στέκι για ιταλικό παγωτό

Το ιστορικό brand παγωτού εγκαινίασε τo νέo του κατάστημα στο Χαλάνδρι και το γιόρτασε παρέα με διάσημους καλεσμένους.

Gioelia Cremeria Italiana

H Gioelia Cremeria Italiana προσγειώθηκε στο Χαλάνδρι σε ένα μοναδικό event με λαμπερούς καλεσμένους που πραγματοποιήθηκε σηματοδοτώντας και επίσημα την έναρξη του καλοκαιριού. Την Πέμπτη 30 Ιουνίου στο Χαλάνδρι υπό τους ήχους του Radio Deejay και του ραδιοφωνικού παραγωγού Τόλη Βαρνά, τα βόρεια προάστια γέμισαν άρωμα Ιταλίας.

Το ιστορικό brand παγωτού που μετρά σχεδόν 50 χρόνια ιστορίας προσέλκυσε τα πιο hot ονόματα της πόλης τα οποία πόζαραν μαζί με το αγαπημένο τους παγωτό και απόλαυσαν τους ήχους της μουσικής μαθαίνοντας όλο και περισσότερα για το πως είναι μια αυθεντική cremeria Italiana.

Gioelia Cremeria Italiana

O παρουσιαστής Θέμης Γεωργαντάς, η φωτογράφος Ρούλα Ρέβη, ο σχεδιαστής Στέλιος Κουδουνάρης και η διεθνώς αναγνωρισμένη dj Xenia Ghali απόλαυσαν τις γεύσεις του αυθεντικού Ιταλικού παγωτού που τόσο πολύ περίμεναν να έρθει στην Ελλάδα ενώ απο το event δεν έλειψε η Κική Τσόλκα, διευθύντρια δημοσίων σχέσεων της Minos EMI και ο Γιάννης Βασιλόπουλος, διευθυντής της Real Group. Ο chef Άνταμ Κοντοβάς ξεχώρισε τη τεχνοτροπία που χρησιμοποιεί η Gioelia Cremeria Italiana για να παρασκευάσει το παγωτό, καθώς αυτό γίνεται κάθε 5 ώρες, ενώ οι πρώτες ύλες από την Ιταλία είναι αυστηρά επιλεγμένες για να επιτευχθεί το κορυφαίο αποτέλεσμα.

Gioelia Cremeria Italiana

Πέρα από την παράδοση, η Gioelia Cremeria Italiana θέλει συνεχώς να εξελίσσεται για αυτό και προσφέρει και πολλές vegan επιλογές! Οι αγαπημένοι στο youth κοινό όπως η τραγουδίστρια Αντωνία Καούρη, ο video content creator Βασίλης Μπακάλης, η δημοσιογράφος Σοφία Θεοδώρα Γκίλτιτζη και το μοντέλο Πλάτωνας Παπαγιαννόπουλος πειραματίστηκαν γευστικά με τις vegan επιλογές με βάση το γάλα ρυζιού.

Η Gioelia Cremeria Italiana έχει ανοίξει και σας περιμένει στο Χαλάνδρι στην οδό Αγίας Παρασκευής 13 και σύντομα θα βρίσκεται σε πολλές ακόμα γειτονιές της Αθήνας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια