Ανανέωση τώρα για το "Beefbar" της Μυκόνου

Με νέο πρόσωπο και φρέσκο μενού άνοιξε τις πόρτες του το δημοφιλές στέκι της Μυκόνου.

beefbar

Όμορφη στέγη πλάι στο πολυτελές ξενοδοχείο "Bill & Coo Coast" στον Άγιο Ιωάννη της Μυκόνου έχει βρει εδώ και μερικά χρόνια το παγκοσμίως δημοφιλές "Beefbar" που αποτελεί σημείο συνάντησης για τους λάτρεις της premium κρεατοφαγίας. Η φετινή σεζόν που μόλις ξεκίνησε βρίσκει το αγαπημένο στέκι ιδιαίτερα ανανεωμένο, καθώς η μεγάλη ανακαίνιση προίκισε τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου με ένα εντυπωσιακό beach lounge που ευνοεί την all day χαλάρωση κάτω από τον λαμπερό μυκονιάτικο ήλιο. Η συνέχεια γράφεται ασφαλώς στα τραπέζια του εστιατορίου και είναι και αυτή διαφοροποιημένη σε σχέση με το παρελθόν, καθώς ο βραβευμένος executive chef του "Beefbar Mykonos" Ντίνος Φωτεινάκης εμπλουτίζει τη μεσημεριανή κάρτα με αρκετές επιλογές που έχουν τη φρεσκάδα της θάλασσας, όπως τα τάκος χταποδιού με ταραμά, τσίλι και μάραθο, το "κόκκινο" σεβίτσε λαβράκι με γλυκοπατάτα, βατόμουρο και αβοκάντο, αλλά και τις τραγανές γαρίδες με τσίλι και σάλτσα ούζου. Κάποιες από αυτές υπάρχουν και στον βραδινό κατάλογο του εστιατορίου, παρέα με όλες τις signature κρεατο-σπεσιαλιτέ του "Beefbar" όπως ο γύρος Kobe και οι εκλεκτές κοπές από κάθε γωνιά του πλανήτη. 

"Beefbar Mykonos", Άγιος Ιωάννης, Μύκονος, 2289077865 
 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

8+1 εστιατόρια στην Κηφισιά που αξίζει να δοκιμάσεις

Ο οδηγός μας για τα εστιατόρια στην Κηφισιά συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση, από κομψά ιταλικά τρατορίες και steak houses, μέχρι ατμοσφαιρικά all-day spots και δημιουργικά πιάτα ελληνικής κουζίνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

Zyme: Μια ζυμο-spritzeria στον Πειραιά

Ένα πολύ όμορφο project πιάνει λιμάνι και μας συστήνεται σαν μία premium focacceria και spritzeria.

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.