Κομψά διακοσμημένο με αποικιακή αισθητική και λουσμένο στο φυσικό φως, το προικισμένο σε γεύση εστιατόριο του γκολφ της Γλυφάδας υποδέχεται όποιον θέλει να ζήσει την εκλεκτική αύρα του, χωρίς να είναι άσος του αθλήματος ή μέλος του club. Σε μία all-day λογική, από τις το πρωί με καφέ ή και brunch η "μικρή αποικία", όπως δηλώνει και ο τίτλος του, επιφυλάσσει για το βράδυ ηχηρές fine dining εμπειρίες.
Με μαέστρο τον βραβευμένο σεφ Γιάννη Μπαξεβάνη να αποδίδει την ελληνική κουζίνα στην πιο εκλεπτυσμένη της μορφή, το μενού αξιοποιεί με δεξιοτεχνία τοπικά προϊόντα-διαμάντια και ανασύρει σχεδόν μαγικά γευστικές μνήμες. Μια ανανεωτική εκδοχή της παλιάς κρητικής συνταγής κατσικάκι μουκέντρα με πλιγούρι και πουρέ από φακές συγκινεί με την αριστοτεχνική μείξη των πρώτων υλών, ενώ το "προχώ" γιουβετσάκι με μανιτάρια, τσορίθο Δράμας, μανιτάρια και κρέμα καπνιστής γραβιέρας Κρήτης συμπυκνώνει μια συναρπαστική έκφραση της γαστρονομικής μας κληρονομιάς. H γευστική εμπειρία όπου η παράδοση και η modernité συμβαδίζουν αρμονικά, συνοδεύεται άριστα από την προσεγμένη κάβα.