Εκλεκτές κοπές, deli λιχουδιές και premium μαγειρικά παραφερνάλια συνέθεταν μέχρι τώρα το γευστικό μπουκέτο των καταστημάτων "La Meat Maison", όλα αυτά όμως αλλάζουν με το νέο concept store της Κηφισιάς, όπου φίνο shopping και εκλεκτό dining ενώνονται εις σάρκα… κόκκινη. Γιατί στα 500 τετραγωνικά του ολοκαίνουριου καταστήματος της εταιρείας, o Δημήτρης Κατριβέσης θα παρουσιάζει μια σειρά από πιάτα σχεδιασμένα αποκλειστικά γύρω από τις πρώτες ύλες του "La Meat Maison", υλοποιώντας το moto "πουλάμε ό,τι μαγειρεύουμε και μαγειρεύουμε ό,τι πουλάμε".
Η κρεατοφαγία θα αποτελεί τον κεντρικό πρωταγωνιστή, με αποκλειστικές εισαγωγές, όπως τα Umami Olive-Fed Pork και Olive-Fed Wagyu, τα Black Angus Ουρουγουάης ή τα εξ’ ολοκλήρου ελευθέρας βοσκής πουλερικά St. Sever της Label Rouge, να γίνονται κάθε βράδυ η βάση για comfort και fun καρνιβορικές λιχουδιές όπως τα Olive Fed Wagyu burgers ή τα Umami tacos, ενώ το butcher shop του "La Meat Maison" θα στρέφει κάθε εβδομάδα τον προβολέα του σε μια νέα εξειδικευμένη κοπή για επί τόπου απόλαυση.
Σκηνή της καρνιβορικής παράστασης του σεφ θα είναι ο κομψός κήπος του καταστήματος, και υπασπιστής των πιάτων οι εκλεκτές ετικέτες που συκεντρώνει ο σομελιέ της "La Meat Maison", Γιάννης Μαντάς και η εκπαιδευμένη ομάδα του, στην εντυπωσιακή κάβα. Φυσικά, κάθε μια από τις εκατοντάδες διεθνείς ετικέτες, όπως Christian Ninot, Sebastiani, Thénard, Clos Saint-Jean κ.ά., που συγκεντρώνονται στα ράφια, είναι διαθέσιμες και για αγορά και απόλαυση στο σπίτι, παρέα όχι μόνο με τις περίφημες κοπές του "La Meat Maison", αλλά και την πλειάδα των deli λιχουδιών που συγκεντρώνει το κατάστημα της Κηφισιάς, όλες με τις ηχηρές υπογραφές ποιότητας "i Frati" και "Fine Foods Collection", ανεβάζοντας και το σπιτικό μας τραπέζι σε εστιατορικό επίπεδο.