''The Zillers'': Γαστρονομική φινέτσα με πρώτο πιάτο Ακρόπολη

Μια ταράτσα λουσμένη στο φως προσφέρει τις καλύτερες γευστικές εμπειρίες.

ΖΙλλερσ

Προικισμένο με μια από τις πιο εντυπωσιακές βίστες του Παρθενώνα, το βραβευμένο roof restaurant του Κέντρου είναι ένα από τα πιο φίνα σημεία της πόλης για ντελικάτες γεύσεις σε κομψό περιβάλλον με κοσμοπολίτικη αύρα. Ανοιχτή από νωρίς το πρωί, για τον πρώτο καφέ της ημέρας συνοδεία κομψών breakfast προτάσεων, αλλά και για lunch breaks με casual, ελληνικές στροφές, η ταράτσα του "The Zillers" φορά τα πιο σαγηνευτικά της όταν ο ήλιος πέφτει και η ανοιχτή του σάλα λούζεται στην ατμοσφαιρική αχλή της Ακρόπολης και της φωτισμένης Μητρόπολης.

The Zillers

Σταθερός σκηνοθέτης της γαστρονομικής κομψότητας που ξεδιπλώνεται στη βεράντα του "The Zillers", ο Παύλος Κυριάκης ξεδιπλώνει εδώ την δημιουργική του φινέτσα μέσα από δύο degustation μενού, με πιάτα όπως το καλκάνι με beurre blanc, αυγά πέστροφας, άγριο σέλινο και μύδια, ενώ τη δική του πινελιά προσθέτει ο βραβευμένος ως chef ptissier της χρονιάς, Γιώργος Πλατινός, με τις γλυκές δημιουργίες του. 

Zillers


Τις γαστρονομικές προτάσεις του "The Zillers" συμπληρώνουν τα προσεγμένα cocktails με premium ετικέτες για βάση τους, αλλά και η καλοδουλεμένη wine list με εξαιρετικές επιλογές από τον ελληνικό αμπελώνα. 

Περισσότερες πληροφορίες

Zillers (The)

(ξεν. «The Zillers») Μητροπόλεως 54, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.