Προικισμένο με μια από τις πιο εντυπωσιακές βίστες του Παρθενώνα, το βραβευμένο roof restaurant του Κέντρου είναι ένα από τα πιο φίνα σημεία της πόλης για ντελικάτες γεύσεις σε κομψό περιβάλλον με κοσμοπολίτικη αύρα. Ανοιχτή από νωρίς το πρωί, για τον πρώτο καφέ της ημέρας συνοδεία κομψών breakfast προτάσεων, αλλά και για lunch breaks με casual, ελληνικές στροφές, η ταράτσα του "The Zillers" φορά τα πιο σαγηνευτικά της όταν ο ήλιος πέφτει και η ανοιχτή του σάλα λούζεται στην ατμοσφαιρική αχλή της Ακρόπολης και της φωτισμένης Μητρόπολης.
Σταθερός σκηνοθέτης της γαστρονομικής κομψότητας που ξεδιπλώνεται στη βεράντα του "The Zillers", ο Παύλος Κυριάκης ξεδιπλώνει εδώ την δημιουργική του φινέτσα μέσα από δύο degustation μενού, με πιάτα όπως το καλκάνι με beurre blanc, αυγά πέστροφας, άγριο σέλινο και μύδια, ενώ τη δική του πινελιά προσθέτει ο βραβευμένος ως chef ptissier της χρονιάς, Γιώργος Πλατινός, με τις γλυκές δημιουργίες του.
Τις γαστρονομικές προτάσεις του "The Zillers" συμπληρώνουν τα προσεγμένα cocktails με premium ετικέτες για βάση τους, αλλά και η καλοδουλεμένη wine list με εξαιρετικές επιλογές από τον ελληνικό αμπελώνα.