'Dirty Sanchez': Από το Μεξικό στο Ψυχικό

DIRTY SANCHEZ ΣΤΟ ΨΥΧΙΚΟ

Δεν είναι κοινό μυστικό πως η τάση του μεξικάνικου φαγητού έχει εξαπλωθεί όσο ποτέ άλλοτε στην αθηναϊκή εστιατορική σκηνή. Ολόφρεσκα spots, με δικό του χαρακτήρα το καθένα ξεπετάγονται διαρκώς, την ίδια στιγμή που η επάρκεια σε tacos, burritos και margaritas δείχνει ικανή να ταΐσει μία ολόκληρη επαρχία σαν το Χαλίσκο ή το Γιουκατάν. Στα πολύ ενδιαφέροντα προαναφερθέντα μέρη λοιπόν έχει προστεθεί από τα μέσα Ιουνίου και το 'Dirty Sanchez', φιλοδοξώντας να φέρει λίγη από την αλεγρία -γαστρονομική και μη- της χώρας της κεντρικής Αμερικής στην πάντοτε μεταβαλλόμενη πιάτσα του Ψυχικού.  

Από το Μεξικό στο Ψυχικό

Το bar restaurant με το ιντριγκαδόρικο αν μη τι άλλο όνομα πατά πάνω στις βασικές αρχές του μεξικάνικου bar restaurant, έχοντας από πίσω του γνωστά ονόματα του αθηναϊκού γίγνεσθαι της εστίασης: Έχει στηθεί από την ομάδα του 'Finca Vigia' και τον Δημήτρη Μπαλλιάν, που ασφαλώς γνωρίζεις από άλλα επιτυχημένα concepts όπως το 'Monzù' και το 'Barolo', σε συνεργασία με άλλα γνώριμα πρόσωπα όπως οι Πέτρος, Απαλάκης, Βασίλης Ζώης, Νίκος Κοσκινάς, Ηλίας Μπόγδανος, Γιάννης Μωράκης και Δημήτρης Παππάς. 

DIRTY SANCHEZ ΨΥΧΙΚΟ 2

DIRTY SANCHEZ ΨΥΧΙΚΟ 1

Την επιμέλεια της κουζίνας έχει ο Σπύρος Μαυροειδής ('Nikkei'), παρουσιάζοντας μία πιο upper εκδοχή των πιο δημοφιλών μεξικάνικων πιάτων, επενδύοντας πάντοτε στις καλύτερες δυνατές πρώτες ύλες. Τάκος με μπακαλιάρο, jalapeno mayo, yuzu και ρέβα ή Iberico Pata Negra με κίμτσι και πιπεριές Padrón είναι πιάτα που επιβεβαιώνουν την αμέσως προηγούμενη πρόταση. Σε υψηλές στροφές κινείται και η μπάρα του 'Dirty Sanchez', με τον Αλέξανδρο Στεπτσένκο να είναι εκείνος που υπογράφει τη λίστα των ποτών.

Περισσότερα προσεχώς.


Info

Ολυμπιονικών 310, Νέο Ψυχικό
Τηλ. 210 6755345
FB: Dirty Sanchez
IG: @dirtysanchezathens

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Οι Έλληνες σεφ που ξεχώρισαν στα The Best Chef Awards 2024

Αλέξανδρος Τσιοτίνης, Γιώργος Παπαζαχαρίας, Τάσος Μαντής και Δημήτρης Μουδιός βρέθηκαν ανάμεσα στους κορυφαίους, στη φετινή λίστα του διεθνή θεσμού.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
14/11/2024

Terroirist: Στα οινικότερα του Χαλανδρίου

Εκλεκτά κρασιά από τον ντόπιο και διεθνή αμπελώνα, φινετσάτα πιάτα και χαλαρό ύφος, στο cool οινικό σημείο των ΒΠ.

IT+: Νέα τοποθεσία, νέο μενού, νέο πρόσωπο

Ένα φρέσκο στέκι προστίθεται στη Βουκουρεστίου, σαν συνέχεια του δημοφιλούς σποτ του Κολωνακίου.

Τα The World’s 50 Best Restaurants κάνουν dolce vita στο Τορίνο

Τα 50 Καλύτερα Εστιατόρια του Κόσμου επιστρέφουν στην Ευρώπη και επιλέγουν την κομψότατη πόλη του ιταλικού βορρά.

Στο "Ιώδιο" της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη απολαύσαμε κοσμοπολίτικη ψαροφαγία με δημιουργικό touch

Βρεθήκαμε στο talk of the town νέο εστιατόριο της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη κι εντυπωσιαστήκαμε όχι μόνο από τον ατμοσφαιρικό και κεφάτο, εξωστρεφή χώρο, αλλά και από την κουζίνα της πολυβραβευμένης σεφ, που στροφάρει δυνατά πριν κλείσει καλά - καλά εβδομάδα λειτουργίας.

Bagatelle Athens, προσεχώς στη Βουλιαγμένη

Μία νέα πρόταση έρχεται τον Νοέμβριο στην Astir Marina.

Η "Bottega Da Marco" ήρθε να φέρει αέρα αυθεντικής Ιταλίας στο Χαλάνδρι

Το νέο all day wine bar-restaurant του σεφ της ιταλικής Πρεσβείας Marco Serra στη hot πιάτσα του Χαλανδρίου, σε ταξιδεύει Ιταλία με φινέτσα και γνήσιες γεύσεις.