"Varoulko Seaside": Γεύση κλασικού με φόντο το γαλάζιο

Με σταθερό καπετάνιο τον εμβληματικό Λευτέρη Λαζάρου, και ταλαντούχο πλοηγό τον καταξιωμένο σεφ Θοδωρή Κυριακίδη το «Varoulko Seaside» εναλλάσσει signature πιάτα με νέες, κομψές δημιουργίες.

Varoulko Seaside © Λεωνίδας Τούμπανος

Σημείο αναφοράς της αθηναϊκής καλοφαγίας, με τις αεράτες σάλες και την al fresco ταράτσα του να επιβλέπουν τη γοητευτική προμενάδα του φρεσκαρισμένου Μικρολίμανου, το "Varoulko Seaside" υποδέχεται το καλοκαίρι με τη χάρη του κλασικού. Κλασικό για τη βραβευμένη κουζίνα του, κλασικό για τη μεγάλη ιστορία του, αλλά και για τη λεπτότητα της γεύσης που έχει βάλει τη σφραγίδα της στη γαστρονομική πορεία της πόλης, συνεχίζει να πλέει στα πελάγη της θαλασσινής κομψότητας, χαράσσοντας μια διαδρομή που οδηγεί σε νέους ορίζοντες γεύσης.

Varoulko Seaside
© Λεωνίδας Τούμπανος

Με σταθερό καπετάνιο τον εμβληματικό Λευτέρη Λαζάρου, και ταλαντούχο πλοηγό τον καταξιωμένο σεφ Θοδωρή Κυριακίδη, επικεφαλής της κουζίνας του, το "Varoulko Seaside" εναλλάσσει signature πιάτα, όπως η σούπα με πεσκανδρίτσα και το καλαμάρι pesto, με νέες, κομψές δημιουργίες, που συνθέτουν ένα comfort γευστικό σύμπαν, κατάλληλο όχι μόνο για ξεχωριστές γαστρονομικές εμπειρίες κάτω απ’ τα αστέρια του αττικού ουρανού, αλλά και για casual στιγμές καλοφαγίας από νωρίς το μεσημέρι, με φόντο τα κατάρτια του Μικρολίμανου.

Varoulko Seaside
© Λεωνίδας Τούμπανος

Ελκυστικός προορισμός παντός καιρού και εποχής, με την κουζίνα του ανοιχτή καθημερινά από τη μία το μεσημέρι, πέρα από βραβευμένο εστιατόριο, το "Varoulko Seaside" είναι το ασφαλές μας γευστικό λιμάνι για άλλη μία σεζόν, ενώ εμπειρία από μόνα τους είναι τα φινετσάτα επιδόρπια του Θοδωρή Μωυσίδη, που λειτουργούν άριστα όχι μόνο ως φινάλε ενός απολαυστικού γεύματος, αλλά και ως αυτόνομος προορισμός στο τέλος των περιπάτων μας στο Μικρολίμανο.

Περισσότερες πληροφορίες

Varoulko Seaside

Ακτή Κουμουνδούρου 54-56, Μικρολίμανο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Οι Έλληνες σεφ που ξεχώρισαν στα The Best Chef Awards 2024

Αλέξανδρος Τσιοτίνης, Γιώργος Παπαζαχαρίας, Τάσος Μαντής και Δημήτρης Μουδιός βρέθηκαν ανάμεσα στους κορυφαίους, στη φετινή λίστα του διεθνή θεσμού.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
14/11/2024

Terroirist: Στα οινικότερα του Χαλανδρίου

Εκλεκτά κρασιά από τον ντόπιο και διεθνή αμπελώνα, φινετσάτα πιάτα και χαλαρό ύφος, στο cool οινικό σημείο των ΒΠ.

IT+: Νέα τοποθεσία, νέο μενού, νέο πρόσωπο

Ένα φρέσκο στέκι προστίθεται στη Βουκουρεστίου, σαν συνέχεια του δημοφιλούς σποτ του Κολωνακίου.

Τα The World’s 50 Best Restaurants κάνουν dolce vita στο Τορίνο

Τα 50 Καλύτερα Εστιατόρια του Κόσμου επιστρέφουν στην Ευρώπη και επιλέγουν την κομψότατη πόλη του ιταλικού βορρά.

Στο "Ιώδιο" της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη απολαύσαμε κοσμοπολίτικη ψαροφαγία με δημιουργικό touch

Βρεθήκαμε στο talk of the town νέο εστιατόριο της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη κι εντυπωσιαστήκαμε όχι μόνο από τον ατμοσφαιρικό και κεφάτο, εξωστρεφή χώρο, αλλά και από την κουζίνα της πολυβραβευμένης σεφ, που στροφάρει δυνατά πριν κλείσει καλά - καλά εβδομάδα λειτουργίας.

Bagatelle Athens, προσεχώς στη Βουλιαγμένη

Μία νέα πρόταση έρχεται τον Νοέμβριο στην Astir Marina.

Η "Bottega Da Marco" ήρθε να φέρει αέρα αυθεντικής Ιταλίας στο Χαλάνδρι

Το νέο all day wine bar-restaurant του σεφ της ιταλικής Πρεσβείας Marco Serra στη hot πιάτσα του Χαλανδρίου, σε ταξιδεύει Ιταλία με φινέτσα και γνήσιες γεύσεις.