My ευεξία

Tα My market μας βοηθούν να βάλουμε πιο υγιεινές επιλογές στο καλάθι μας.

My ευεξία

Τα βιολογικά προϊόντα αλλά και τα προϊόντα χωρίς γλουτένη αποτελούν δύο από τις μεγαλύτερες διατροφικές τάσεις της εποχής και τα My market, για να μας βοηθήσουν να βάλουμε πιο υγιεινές επιλογές στο καλάθι μας, κάνουν ακόμη πιο εύκολη την αναζήτησή τους στα καταστήματα. 

Έτσι, πλέον βρίσκουμε τους όλο και περισσότερους κωδικούς βιολογικών και gluten-free προϊόντων κατηγοριοποιημένους και σε ειδικά ράφια με τη σχετική σήμανση. Αφιερωμένοι στο "ευ ζην" με κορυφαίες εξειδικευμένες σειρές προϊόντων, που συμβάλλουν στην καθημερινή μας ευεξία και στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής μας, οι σχετικοί χώροι μάς εμπνέουν να υιοθετήσουμε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Παράλληλα, όσοι έχουν δυσανεξία στη γλουτένη, βρίσκουν εδώ συγκεντρωμένα ζυμαρικά και αλεύρι χωρίς γλουτένη, αλλά και διάφορα σνακ για να μη στερούνται καμία από τις αγαπημένες τους γεύσεις.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη μαθαίνει τι εστί "cena spettacolo" στο "Dal Professore Gastro Bar"

Από τον "προφέσορα" της ιταλικής κουζίνας Νίκο Δημητροκάλη και την ομάδα του ολόφρεσκου γαστρομπάρ στην Πραξιτέλους.

14/01/2025

Νέο ωράριο λειτουργίας για το εστιατόριο του Μουσείου Μπενάκη Ελληνικού Πολιτισμού

Ανοιχτό και τις βραδινές ώρες θα είναι το εστιατόριο του μουσείου.

"Sister": Στο Ψυχικό για pad thai και ωραίες μουσικές

Το thai bar restaurant του Κωνσταντίνου Ζουγανέλη έχει άποψη, γοητεία και νοστιμιά.

Καπάνι Μάρκετ: Το νέο οινορεστοράν του Μεταξουργείου έχει κάτι από Θεσσαλονίκη και Φλώρινα

Η φιλοσοφία της υπαίθριας αγοράς συνυπάρχει με παραδοσιακή γεύση και DJ sets με βινύλια.

Το Cafe Society επιστρέφει στο "Mona Athens"

Από τις 23 Ιανουαρίου και για ένα μήνα, κάθε Πέμπτη έως Κυριακή, η Γαλλίδα σεφ Justine Pruvot αναλαμβάνει το brunch στο δημοφιλές σποτ του Ψυρρή.

"Ryotei 118": Ένα διαφορετικό ιαπωνικό στη Γλυφάδα

Ο σεφ Αντώνης Κουρκούτας παρουσιάζει μία χαλαρή gastropub με έμπνευση από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

TROFELIA: Φέρνοντας το Α και το Ω στο τραπέζι

Η τέχνη του να διαλέγεις ό,τι ποιοτικότερο βρισκόταν ανέκαθεν στο DNA της TROFELIA.