Μινιμαλιστικό και cosy, με design πινελιές, όπως ο εντυπωσιακός πίνακας με τις πολύχρωμες πεταλούδες απέναντι από το μπαρ, και τα γεωμετρικά ξύλινα τραπέζια στον εξωτερικό χώρο που πρασινίζει με φυτά τριγύρω, το "Οkio" έκανε αμέσως αίσθηση σε ένα από τα πιο ζωντανά σημεία του αθηναϊκού downtown. Το sharing style menu, που σε προτρέπει να δοκιμάσεις πολλές διαφορετικές γεύσεις, προτείνει ένα κοσμοπολίτικο fusion, όπου ελληνικότητα, Μεσόγειος, ασιατικές και άλλες αναφορές παντρεύονται με φαντασία.
Τα φινετσάτα όσο και βαθιά νόστιμα πιάτα που δημιούργησε ο executive chef Παναγιώτης Γιακαλής σε συνεργασία με τον consultant chef Πέτρο Φωτείνη εκτελούνται στην εντέλεια από την ομάδα της κουζίνας, με head chef τον Γιώργο Τσόλκα. Δοκιμάστε οπωσδήποτε το χταπόδι με κροκέτα ρυζιού και μαγιονέζα κάππαρης, το ψάρι ημέρας με τσίλι, πίκλα φινόκιο, εσπεριδοειδή και μανιτάρια σε υφές μέσα στο ζωμό τους, το χτένι μόσχου με μελιτζάνα, μήλο και miso, αλλά και το coulant σοκολάτας με τζίντζερ, ροδάκινο και βουτυρόγαλα.
Το καλοκαίρι, το "Okio" είναι ανοιχτό καθημερινά εκτός Κυριακής. Η private αίθουσα στον επάνω όροφο, με το μοναστηριακό ξύλινο τραπέζι και το κελάρι με την κάβα των κρασιών, είναι ιδανική για εκδηλώσεις, όπως γενέθλια, γιορτές ή εταιρικά events έως και 20 ατόμων.