Premium κρεατοφαγία και το καλοκαίρι στο 'Beefbar'

All time classic πιάτα, δημοφιλείς κοπές, στιλάτος χώρος, signature cocktails και ωραία θέα συνθέτουν το θερινό μωσαϊκό στη Βουλιαγμένη.

Beefbar 2022

Με το προνόμιο του εξαιρετικού πλασαρίσματος μεταξύ των δύο 'Four Seasons' του Αστέρα και εξαιρετική θέα στον κόλπου του Καβουριού, το 'Beefbar Athens' συνεχίζει να αποτελεί την 'πρεσβεία' του δημοφιλούς brand όσον αφορά τη στιλάτη κρεατοφαγία στην Αθήνα. Για μία ακόμη καλοκαιρινή σεζόν στην πόλη -μετά από έναν έντονο και γεμάτο και στα νότια χειμώνα- ετοιμάζεται να μυήσει κάθε επισκέπτη σε ένα διαφορετικό κόσμο υψηλής γαστρονομίας, προσφέροντας πολλές και παράλληλες εμπειρίες. 

Beefbar 2022 3

Ολιστική εμπειρία γεύσης στην Βουλιαγμένη

Το lounge στον πρώτο όροφο του εστιατορίου αποτελεί το κατάλληλο μέρος για ποτό, και το 'Beefbar Athens' καλεί τους drink aficionados να ανακαλύψουν την ανανεωμένη λίστα του με premium ποτά και γευστικά cocktails, πριν ή μετά το φαγητό. Το Peach Spritz -συνδυασμός ροδάκινου και περγαμόντου-, το αρωματικό Apple Martini και η Summer Mezcalita (ένα twist της κλασικής Μargarita με mezcal) αξίζουν της προσοχής σου.

Beefbar 2022 1

Η βεράντα του 'Beefbar Athens' με την ασυναγώνιστη θέα στον Σαρωνικό, αξιοποιείται ιδανικά με τους άνετους καναπέδες και τη διακόσμηση του χώρου που αντλεί έμπνευση από τα φυσικά στοιχεία της περιοχής. Μετατρέπεται σε ένα από τα πιο ειδυλλιακά σημεία του φετινού καλοκαιριού, για να απολαύσεις τα προαναφερθέντα signature cocktails και άλλα premium spirits. 

Ασφαλώς, επίκεντρο της εμπειρίας εδώ είναι το φαγητό, το οποίο μάλιστα εμπλουτίζεται με ένα ανανεωμένο dinner menu, που υπογράφει ο σεφ Παναγιώτης Ρέτσης, παράλληλα με το υψηλής ποιότητας κρέας και τις διαφορετικές κοπές.

Beefbar 2022 4

Beefbar 2022 5

Τα all time classic πιάτα του Beefbar Athens, όπως το beef ribeye ham, το signature carpaccio και το tartare & tartine, συναντούν το KFC (Kobe beef tallow fried chicken), τα Quesadillas από Braised Wagyu και το Calamari Crunch, που είναι μόνο μερικές από τις νέες προσθήκες. Παράλληλα, υπάρχει πάντοτε και το leaf menu, αφιερωμένο σε όσους επιθυμούν ανάλαφρες επιλογές, χωρίς κρέας. 


Info

Καθημερινά 19.00-01.00
Απόλλωνος 40, Four Seasons Astir Palace, Βουλιαγμένη
Τηλ. 210 9670700
www.beefbar.com

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.