Μαέστρος της ιαπωνικής fusion και άρρηκτα συνδεδεμένος με το παγκόσμιο trend της ιαπωνοπερουβιανής γευστικής επανάστασης, ο Nobu Matsuhisha επιστρέφει στην Ελλάδα, επαναφέροντας το καθιερωμένο του ραντεβού με τους Matsuhisha lovers της Ελλάδας, στα πλαίσια του Nobu Food Festival.
Ξεκινώντας από την αθηναϊκή του έδρα, το "Matsuhisha Athens" του Αστέρα, από τις 12 έως τις 14 Ιουνίου, ο επιδραστικός σεφ θα δώσει την ευκαιρία στους fans της γαστρονομικής του βιρτουοζιτέ να δοκιμάσουν τα φημισμένα πιάτα του στην εμβληματική βεράντα, με το ειδυλλιακό Umi Bar και τα signature cocktails του σε ετοιμότητα για μεθυστικά pairinigs, με τη μαγική θέα του Αστέρα Βουλιαγμένης στο υπόβαθρο.
Στη συνέχεια, τον παγκοσμίου φήμης chef θα υποδεχθεί το κοινό της Μυκόνου, για μία μοναδική γαστρονομική εβδομάδα, από τις 15 έως τις 21 Ιουνίου, στο "Matsuhisa Mykonos", το πρώτο open-air Matsuhisa στον κόσμο. Εκεί, οι επισκέπτες θα μυηθούν στα άδυτα της Nobu φιλοσοφίας στο ανανεωμένο περιβάλλον του "Belvedere Hotel", απολαμβάνοντας την υψηλού επιπέδου γαστρονομική εμπειρία του εστιατορίου παράλληλα με τη φημισμένη φιλοξενία του high-end ξενοδοχείου.
Καθ’ όλη τη διάρκεια του Nobu Food Festival στην Αθήνα και τη Μύκονο, ο chef Nobu θα βρίσκεται στα εστιατόρια για να υποδεχτεί τους επισκέπτες και να μοιραστεί μαζί τους τα μυστικά της κουζίνας του, ενώ στο menu θα υπάρχουν special dishes με τις ιδιαίτερες Nobu style τεχνικές.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ίδια μεγάλη οικογένεια με το Matsuhisa Athens (Four Seasons Astir Palace Hotel) και το Matsuhisa Mykonos (Belvedere Hotel) ανήκουν και τα εστιατόρια Matsuhisa St. Moritz (Badrutt's Palace Hotel), Matsuhisa Porto Cervo (Cala di Volpe Hotel), Matsuhisa Munich (Mandarin Oriental Hotel), Matsuhisa Paris (Le Royal Monceau–Raffles Hotel), Matsuhisa Limassol (Amara Hotel), καθώς και το πιο πρόσφατο Matsuhisa St. Tropez (Château de la Messardière), τα οποία επίσης συμμετέχουν στο Nobu Food Festival.