To Nobu Food Festival επιστρέφει σε Αθήνα και Μύκονο

Ο διάσημος σεφ επαναφέρει τα καθιερωμένα του καλοκαιρινά ραντεβού με τους Matsuhisha lovers στα ελληνικά του προσκυνητάρια, «Matsuhisha Athens» στον Αστέρα και «Matsuhisha Mykonos» στο Νησί των Ανέμων.

Nobu Matsuhisha Nobu Food Festival

Μαέστρος της ιαπωνικής fusion και άρρηκτα συνδεδεμένος με το παγκόσμιο trend της ιαπωνοπερουβιανής γευστικής επανάστασης, ο Nobu Matsuhisha επιστρέφει στην Ελλάδα, επαναφέροντας το καθιερωμένο του ραντεβού με τους Matsuhisha lovers της Ελλάδας, στα πλαίσια του Nobu Food Festival.

Matsuhisha Athens Nobu Festival

Ξεκινώντας από την αθηναϊκή του έδρα, το "Matsuhisha Athens" του Αστέρα, από τις 12 έως τις 14 Ιουνίου, ο επιδραστικός σεφ θα δώσει την ευκαιρία στους fans της γαστρονομικής του βιρτουοζιτέ να δοκιμάσουν τα φημισμένα πιάτα του στην εμβληματική βεράντα, με το ειδυλλιακό Umi Bar και τα signature cocktails του σε ετοιμότητα για μεθυστικά pairinigs, με τη μαγική θέα του Αστέρα Βουλιαγμένης στο υπόβαθρο.

Στη συνέχεια, τον παγκοσμίου φήμης chef θα υποδεχθεί το κοινό της Μυκόνου, για μία μοναδική γαστρονομική εβδομάδα, από τις 15 έως τις 21 Ιουνίου, στο "Matsuhisa Mykonos", το πρώτο open-air Matsuhisa στον κόσμο. Εκεί, οι επισκέπτες θα μυηθούν στα άδυτα της Nobu φιλοσοφίας στο ανανεωμένο περιβάλλον του "Belvedere Hotel", απολαμβάνοντας την υψηλού επιπέδου γαστρονομική εμπειρία του εστιατορίου παράλληλα με τη φημισμένη φιλοξενία του high-end ξενοδοχείου.

Matsuhisha Mykonos

Καθ’ όλη τη διάρκεια του Nobu Food Festival στην Αθήνα και τη Μύκονο, ο chef Nobu θα βρίσκεται στα εστιατόρια για να υποδεχτεί τους επισκέπτες και να μοιραστεί μαζί τους τα μυστικά της κουζίνας του, ενώ στο menu θα υπάρχουν special dishes με τις ιδιαίτερες Nobu style τεχνικές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ίδια μεγάλη οικογένεια με το Matsuhisa Athens (Four Seasons Astir Palace Hotel) και το Matsuhisa Mykonos (Belvedere Hotel) ανήκουν και τα εστιατόρια Matsuhisa St. Moritz (Badrutt's Palace Hotel), Matsuhisa Porto Cervo (Cala di Volpe Hotel), Matsuhisa Munich (Mandarin Oriental Hotel), Matsuhisa Paris (Le Royal Monceau–Raffles Hotel), Matsuhisa Limassol (Amara Hotel), καθώς και το πιο πρόσφατο Matsuhisa St. Tropez (Château de la Messardière), τα οποία επίσης συμμετέχουν στο Nobu Food Festival.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.