Κυριάκης-Pronzato μαγειρεύουν για καλό σκοπό στο "Hervé Restaurant"

Δύο εξαιρετικοί σεφ της ελληνικής γαστρονομικής σκηνής συμπράττουν στην κουζίνα του εστιατορίου «Hervé» για μια βραδιά, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στον οργανισμό «EUROhope».

Κυριάκης-Pronzato

Τα δείπνα στα οποία οι μάγειρες βγαίνουν εκτός comfort zone, ως φιλοξενούμενοι σε κουζίνες συναδέλφων τους, επιφυλάσσουν συνήθως ευχάριστες γαστρονομικές εκπλήξεις, πόσω μάλλον όταν μιλάμε για σεφ εστιατορίων υψηλών προδιαγραφών. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν οι Hervé Pronzato και Παύλος Κυριάκης, των χρυσοσκουφάτων "Hervé Restaurant" και "Zillers", που τη Δευτέρα 6 Ιουνίου θα συνδυάσουν στο "Hervé Restaurant" το μαγειρικό τους σκεπτικό και φίνο στυλ. Το μενού 14 σταδίων περιλαμβάνει πιάτα όπως σκουμπρί με nori, λακέρδα, μαρούλι, καπαρόφυλλα και κρεμμύδι σε ζύμωση, πάπια με κράκερ, κρασί πόρτο και miso και καλκάνι με μελιτζάνα, porcini και beurre blanc, τα οποία θα συνδυαστούν κατ' επιλογή με 5 ποτήρια κρασί.

Τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν στον "EUROhope", τον οργανισμό καλαθοσφαιρικής αγωγής για νέους και νέες στο φάσμα του αυτισμού ενώ, όπως μας είπε ο Hervé Pronzato, αυτή είναι η πρώτη μιας σειράς αντίστοιχου προφίλ εκδηλώσεων τα έσοδα των οποίων θα διατίθενται εξ ολοκλήρου σε επιλεγμένους οργανισμούς. 

Κόστος μενού: 85 € | Wine Pairing: + 35 €

Περισσότερες πληροφορίες

Herve

Τριών Ιεραρχών 170, Άνω Πετράλωνα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τι εννοείς κάνουν και στη Θάσο fine dining;

Ο ταλαντούχος σεφ Γιάννης Μαρινόπουλος ερμηνεύει τις σπεσιαλιτέ του νησιού με τρόπο καινοτόμα νόστιμο και σύγχρονες τεχνικές. Σερβίρει τις δημιουργίες του για ένα και μόνο βράδυ στην Αθήνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
17/03/2025

Τα νέα γευστικά highlights του Κεραμεικού

Οι πιο πρόσφατες προσθήκες στη φαγητογραφία της κουλ γειτονιάς.

Χρυσοί Σκούφοι 2025: Τα εστιατόρια της Πάρου που ξεχώρισαν στο νησί που έκανε την έκπληξη

Η δημοφιλής Κυκλάδα παρουσιάστηκε εξαιρετικά φορμαρισμένη, με δύο νέους Χρυσούς Σκούφους αλλά και δύο νέα Top Notch.

Ο διάβολος έτρωγε Prada: τι συμβαίνει όταν οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας αποφασίζουν να μπουν στην κουζίνα;

Τί συμβαίνει όταν οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας φοράνε ποδιές και σκούφους; Ποια είναι τα πιάτα της μόδας; – στην κυριολεξία.

Τι γεύση έχει μια πίτσα των 52 ευρώ;

Κατ' αρχάς, τη γεύση του exclusivity που σερβίρει για πρώτο πιάτο το "Bagatelle Athens", με όλη την αίγλη που συνδέεται με το όνομα του μπολιασμένη στην ατμοσφαιρική αρχοντιά του, και γεύσεις φινετσάτες κι ευφάνταστες, που ταιριάζουν χάρμα στην εκλεκτική του αύρα. Διαβάστε περισσότερα στην κριτική μας!

Χρυσοί Σκούφοι 2025: Πώς μια πίτσα έφτασε στις κορυφαίες γαστρονομικές εμπειρίες της χώρας

Το απόλυτο comfort food στην έως τώρα κορυφαία στιγμή του στα εστιατορικά δρώμενα της Ελλάδας. Ποιος και πού τη φτιάχνει, γιατί ξεχωρίζει.

Στο Dal Professore Gastro Bar για beats n bites με ιταλιάνικο πρόσημο

Το νέο στέκι με την υπογραφή του… "καθηγητή" της ιταλικής κουζίνας, Νίκο Δημητροκάλη, γίνεται το αγαπημένο μας spot για after office και after theater απολαύσεις και μας διδάσκει την απολαυστική αλεγρία του "cenna spettacolo".