Στο Couleur Locale το fun συναντά τις eating and drinking δημιουργίες με τοπικό ελληνικό χρώμα

Tο αγαπημένο all-day drinking & eating spot στο γραφικό στενάκι της Νορμανού στο Μοναστηράκι πέρα από την πανοραμική θέα του - νομίζεις ότι θα απλώσεις το χέρι σου και θα ακουμπήσεις τη φωτισμένη Ακρόπολη - και την πηγαία party ατμόσφαιρα, ποντάρει δυνατά στα ποιοτικά ελληνικά προϊόντα.

Couleur Locale
  

Οκτώ χρόνια μετράει πλέον το αγαπημένο all-day drinking & eating spot στο γραφικό στενάκι της Νορμανού στο Μοναστηράκι και πέρα από την πανοραμική θέα του - νομίζεις ότι θα απλώσεις το χέρι σου και θα ακουμπήσεις τη φωτισμένη Ακρόπολη - και την πηγαία party ατμόσφαιρα, ποντάρει δυνατά στα ποιοτικά ελληνικά προϊόντα. Κουζίνα και μπάρα αναδεικνύουν εκλεκτές πρώτες ύλες που έχουν διαλεχτεί από διάφορες πόλεις και νησιά της χώρας. Τυριά, αλλαντικά, γαλακτοκομικά, όσπρια και πολλά ακόμα είδη μπακαλικής, αλλά και τοπικά βότανα και αποστάγματα γίνονται πρεσβευτές της σύγχρονης Ελλάδας σε μοντέρνα και κοσμοπολίτικα παντρέματα με σύγχρονες τεχνικές. 

Couleur Locale

Διατηρώντας τη χαλαρή, comfy ατμόσφαιρά του και τη χαρούμενη διάθεση σε απόσταση αναπνοής από την Ακρόπολη, το "Couleur Locale" έχει αγκαλιάσει δυναμικά τους Έλληνες παραγωγούς βασίζοντας τις εκλεκτές του γευστικές προτάσεις σε διαλεχτά προϊόντα απ’ όλη τη χώρα.

Couleur Locale

Το μενού περιλαμβάνει από brunch, λαχταριστά σάντουιτς και προτάσεις για τσιμπολόγημα μέχρι healthy σαλάτες, pinsa Romana με πικάντικο σαλάμι Κέρκυρας και burger με μαγειρεμένο χοιρινό και τραγανό μπέικον Δράμας ή με μπιφτέκι από φιλέτο τόνου. 

Couleur Locale

Η ίδια φιλοσοφία διαπνέει και τη μπάρα με παραπάνω από 15 τοπικά προϊόντα στη signature λίστα του ύστερα από πολλές δοκιμές με μεράκι. Δίκταμο, αρμπαρόριζα, φατουράδα, περγαμόντο και Κίτρο Νάξου δίνουν το παρών στα κοκτέιλ του, ενώ στο νούμερο 1 σε πωλήσεις signature cocktail, Sleep No More, ο βασιλικός, ο χυμός αγγουριού και το τζίντζερ έρχονται να αγκαλιάσουν το λικέρ μαστίχας Χίου και να αναδείξουν τη γλυκιά αλλά και ισορροπημένη γεύση του.

Couleur Locale

Φυσικά, δεν λείπουν οι Έλληνες αλλά και ξένοι DJ της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής που με ethnic και ελληνικά στοιχεία δυναμιτίζουν ακόμη περισσότερο την ευχάριστα ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα που έχει δημιουργήσει η φιλόξενη ομάδα.  

Περισσότερες πληροφορίες

Couleur Locale

Νορμάνου 3 (εντός στοάς), Μοναστηράκι
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
21/11/2024

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.

8 γευστικές στάσεις στο Κολωνάκι

Ο οδηγός μας για τα εστιατόρια στο Κολωνάκι συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση, από ατμοσφαιρικά wine bars και κοσμοπολίτικα ψαροφαγικά στέκια, μέχρι μοντέρνα bistro και street food με δημιουργική υπογραφή.