O σπουδαίος Alex Atala μαγειρεύει στο "Zillers" με τον Παύλο Κυριάκη

Ο παγκοσμίου κλάσης Βραζιλιάνος σεφ έρχεται καλεσμένος του εστιατορίου Zillers και του σεφ Παύλου Κυριάκη για ένα 4 hands που θα σπάσει ταμεία.

Atala-Kyriakis

Η ατζέντα του φετινού ελληνικού θέρους είναι η χαρά των γαστροφίλ και η είδηση ότι ένα από τα πιο ηχηρά ονόματα του διεθνούς γαστρονομικού τερέν θα ακονίσει τα μαχαίρια του στην κουζίνα του χρυσοσκουφάτου "Zillers" στις 25 Ιουνίου, ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη. Ο λόγος, για τον Βραζιλιάνο super star Alex Atala που ταξιδεύει από την μακρινή comfort zone του "DOM" στο Σάο Πάολο για μία σύμπραξη με την μπριγάδα του κομψού rooftop. Η συγκλονιστική θέα της Ακρόπολης θα σιγοντάρει -σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του "α"- ένα μενού 8 σταδίων με ισόποσα πιάτα των σεφ Κυριάκη και Atala, πάνω στη φιλοσοφία και το ιδιότυπο μαγειρικό στυλ του οποίου θα κουμπώσει ο resident chef ελληνικά στοιχεία. Το δείπνο θα ακομπανιάρουν κρασιά του MW Γιάννη Καρακάση ενώ το μενού θα ανακοινωθεί προσεχώς.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

8+1 εστιατόρια στην Κηφισιά που αξίζει να δοκιμάσεις

Ο οδηγός μας για τα εστιατόρια στην Κηφισιά συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση, από κομψά ιταλικά τρατορίες και steak houses, μέχρι ατμοσφαιρικά all-day spots και δημιουργικά πιάτα ελληνικής κουζίνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

Zyme: Μια ζυμο-spritzeria στον Πειραιά

Ένα πολύ όμορφο project πιάνει λιμάνι και μας συστήνεται σαν μία premium focacceria και spritzeria.

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.