Ο Ηλίας Σκουλάς με τον Σικελό Executive Chef του Ομίλου Βουλγαράκη, Pino Saccheri στην ίδια κουζίνα; Γιατί όχι; Μπορεί φαινομενικά οι δύο σεφ να παίζουν σε διαφορετικά τερέν, δίνουν όμως τόπο στα κλισέ και συναντιούνται σε κοινό μαγειρικό γήπεδο, την κουζίνα του "Ortigia" στην Κηφισιά. Δεν με εκπλήσσει βέβαια γιατί δεν πρόκειται για την παρθενική τους συνεργασία αφού δείγματα αυτού του υβριδίου παρουσιάζουν και στο πρόσφατα αφιχθέν "Vitello" στο Παλαιό Φάληρο με ιντριγκαδόρικες ιταλο-αμερικανικής έμπνευσης μαγειρικές ερμηνείες. Στις 20 Μαΐου λοιπόν (9 μ.μ), στον ίδιο κόμβο θα συναντηθούν πιάτα ιταλικής έμπνευσης όπως μοσχαρίσιο ταρτάρ με παρμεζάνα και αφρό pecorino, ραβιόλι αυγοτάραχο με γέμιση καβούρι και σάλτσα ψητής ντομάτας με μπισκ αστακού, αρνίσιες πολπέτες και ταλιατέλα αχινού, με ένα χυμώδες burger από χαρουπόψωμο, κρέμα γραβιέρας, μπιφτέκι από μοσχάρι και κατσίκι, καπνιστή ντομάτα και ασκολύμπρους. Ολοκληρώνοντας, θα γλυκαθείτε με canolli με σοκολάτα υγείας γεμιστό με κρέμα ταχίνι και μέλι από την ορεινή Κρήτη. Την τελική πινελιά στη βραδιά βάζουν τα βραβευμένα κρασιά του Κτήματος "Semeli".
Τιμή : 45€/άτομο