Οι γαστρονομικές εξελίξεις στο Sani Resort επιφυλάσσουν σχεδόν κάθε χρόνο ωραίες εκπλήξεις και φέτος στο "Over Water” που έχει παράδοση στη συνεργασία με κορυφαίους Γάλλους σεφ, την επιμέλεια της κουζίνας αναλαμβάνει για πρώτη φορά γυναίκα και 2άστερη. Η Stéphanie Le Quellec εν προκειμένω, είναι μια δυναμική Παριζιάνα με εντυπωσιακή καριέρα που τάραξε τα νερά όταν αναδείχτηκε νικήτρια του γαλλικού Top Chef το 2011. Η συνέχεια της ήταν διαρκώς ανερχόμενη αφού με τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της αναλαμβάνει το γαστρονομικό ρεστοράν "La Scène" στο 5άστερο ξενοδοχείο Prince de Galles και το 2014 κερδίζει το πρώτο της αστέρι Michelin και τον Ιανουάριο του 2019 το δεύτερο.
Κι εδώ αρχίζουν τα ανήκουστα… Το ξενοδοχείο Prince de Galles κλείνει παρά την εξαιρετική διάκριση μετά από ένα μήνα το εστιατόριο αφήνοντας ξεκρέμαστη την Le Quellec! Αυτή δεν το βάζει κάτω, και τον Οκτώβριο του 2019 ανοίγει μόνη της το δικό "La Scène" στην avenue Matignon και στις 27 Ιανουαρίου του 2020 κερδίζει πάλι δεύτερο αστέρι Michelin. Chapeau Madame της λέει ολόκληρη η γαστρονομική Γαλλία κι εμείς θα την χαρούμε την κουζίνα της στο Sani Gourmet το Μάιο του 2019. Απ’ ότι φαίνεται της άρεσε τόσο το Sani, που ανταποκρίθηκε ευχαρίστως στην πρόταση που της έγινε και να την να δίνει χρώμα στην κουζίνα του γαστρονομικού εστιατορίου του Asteria.
Η Stéphanie Le Quellec μαγειρεύει απλά, με στόχο την ανάδειξη της γεύσης εξαιρετικών προϊόντων, ακολουθώντας μονοπάτια αλλά με ραφινάρισμα 2 αστεριών Michelin. Μέσα στη φιλοσοφία της είναι να χαλαρώσει τους αυστηρούς κώδικες του παρελθόντος στα fine dining εστιατόρια δίνοντάς τους μια αύρα πιο ανθρώπινη και προσιτή. Στο μενού του "Over Water” θα παρουσιάσει χαρακτηριστικές σπεσιαλιτέ της και ανάμεσά τους: χαβιάρι οσέτρα με ντελικάτο αφρό πατάτας∙ πολύ ελαφριά ψημένο αστακό με λάδι βανίλιας, φαγόπυρο και ελαφριά μους από τις δαγκάνες του ∙ ανθούς κολοκυθιού γεμιστούς με λαβράκι σε κρεμώδη χυμό λουΐζας∙ ψητό φουαγκρά με φρούτα του δάσους και καβουρντισμένο καφέ∙ σιγοποσαρισμένο χριστόψαρο σε ζωμό αρωματισμένο με άνθη πορτοκαλιάς και πράσινα σπαράγγια∙ ψητό αρνάκι γάλακτος με πικάντικο λουκάνικο και κινόα με τρούφα. Ορεκτική και ερεθιστική ακούγεται η κουζίνα της και θα σπεύσουμε να την απολαύσουμε το συντομότερο.