Τα φυτικά προϊόντα που εντυπωσίασαν στους Χρυσούς Σκούφους 2022

Η Upfield Professional έβαλε τη δική της υπογραφή στις δημιουργίες του diner de gala των Χρυσών Σκούφων 2022, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με τη φυσική γεύση και την ποιοτική ανωτερότητα των φυτικών προϊόντων της.

Upfield Χρυσοί Σκούφοι 2022

Παγκόσμιος ηγέτης στην παραγωγή τροφίμων φυτικής προέλευσης και πρωτοπόρα στα φυτικά spreads, αλλά και καινοτόμα προϊόντα όπως τα Violife, που εξάγονται σε πάνω από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο, η Upfield Professional φέρνει τη φυσική της γεύση στο τραπέζι μας εδώ και 150 χρόνια, με την ίδια αγνή καθαρότητα που το έκανε και στο diner de gala των Χρυσών Σκούφων 2022, προσθέτοντας φινέτσα και νοστιμιά στα τραπέζια του Grand Ballroom της Μεγάλης Βρεταννίας.

Το Rama Crème & Crème 35% πρωταγωνίστησε στο καλωσόρισμα των σεφ της βραδιάς, Αστέριου Κουστούδη (executive σεφ της "Μεγάλης Βρεταννίας" και του "King George") και Τάσου Μαντή (από το καινούργιο "Soil"), ξεδιπλώνοντας τα πιο φίνα χαρακτηριστικά του μέσα από ένα λεπτεπίλεπτο φρέσκο homemade βούτυρο από κρέμα, που συνδυάστηκε με αφράτο ψωμί ζυμωμένο με το βουτυρόγαλα του βουτύρου.

Δίνοντας τη δική της γεύση σε ένα από τα highlights της μεγάλης γαστρονομικής γιορτής, η Upfield Professional επιβεβαίωσε τη θέση της δίπλα στους δημιουργούς της γαστρονομίας σε όλες της τις εκφάνσεις, μέσα από κορυφαία προϊόντα, που γίνονται βάση για πιάτα νόστιμα, με σταθερή απόδοση, συνέπεια και αποτελεσματικότητα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

8+1 εστιατόρια στην Κηφισιά που αξίζει να δοκιμάσεις

Ο οδηγός μας για τα εστιατόρια στην Κηφισιά συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση, από κομψά ιταλικά τρατορίες και steak houses, μέχρι ατμοσφαιρικά all-day spots και δημιουργικά πιάτα ελληνικής κουζίνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

Zyme: Μια ζυμο-spritzeria στον Πειραιά

Ένα πολύ όμορφο project πιάνει λιμάνι και μας συστήνεται σαν μία premium focacceria και spritzeria.

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.