Παγκόσμιος ηγέτης στην παραγωγή τροφίμων φυτικής προέλευσης και πρωτοπόρα στα φυτικά spreads, αλλά και καινοτόμα προϊόντα όπως τα Violife, που εξάγονται σε πάνω από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο, η Upfield Professional φέρνει τη φυσική της γεύση στο τραπέζι μας εδώ και 150 χρόνια, με την ίδια αγνή καθαρότητα που το έκανε και στο diner de gala των Χρυσών Σκούφων 2022, προσθέτοντας φινέτσα και νοστιμιά στα τραπέζια του Grand Ballroom της Μεγάλης Βρεταννίας.
Το Rama Crème & Crème 35% πρωταγωνίστησε στο καλωσόρισμα των σεφ της βραδιάς, Αστέριου Κουστούδη (executive σεφ της "Μεγάλης Βρεταννίας" και του "King George") και Τάσου Μαντή (από το καινούργιο "Soil"), ξεδιπλώνοντας τα πιο φίνα χαρακτηριστικά του μέσα από ένα λεπτεπίλεπτο φρέσκο homemade βούτυρο από κρέμα, που συνδυάστηκε με αφράτο ψωμί ζυμωμένο με το βουτυρόγαλα του βουτύρου.
Δίνοντας τη δική της γεύση σε ένα από τα highlights της μεγάλης γαστρονομικής γιορτής, η Upfield Professional επιβεβαίωσε τη θέση της δίπλα στους δημιουργούς της γαστρονομίας σε όλες της τις εκφάνσεις, μέσα από κορυφαία προϊόντα, που γίνονται βάση για πιάτα νόστιμα, με σταθερή απόδοση, συνέπεια και αποτελεσματικότητα.