Ο οργανικός καφές που "έκλεισε" τους Χρυσούς Σκούφους 2022

Το βελούδινο άγγιγμα του Nespresso Professional Peru Organic έφερε την ισορροπημένη φινέτσα του στο τραπέζι του diner de gala ολοκληρώνοντας την υψηλή γαστρονομική εμπειρία με τον καλύτερο τρόπο.

Nespresso Χρυσοί Σκούφοι

Με αρώματα φρούτων και λεπτεπίλεπτη οξύτητα, που εξισορροπείται ιδανικά από γλυκές νότες ψημένων δημητριακών, ο Peru Organic "έκλεισε" το μοναδικό γαστιμαργικό ταξίδι που σχεδίασαν οι σεφ της βραδιάς, Αστέριος Κουστούδης (executive σεφ της "Μεγάλης Βρεταννίας" και του "King George") και Τάσος Μαντής (από το καινούργιο "Soil"), για το diner de gala των Χρυσών Σκούφων 2022.

Ισορροπημένος και φινετσάτος, ο πρώτος οργανικός καφές της Nespresso Professional ήρθε από μικρές οργανικές φάρμες για να φέρει στα τραπέζια του Grand Ballroom της Μεγάλης Βρεταννίας την τεχνογνωσία της Nespresso Professional στο ιδανικό επισφράγισμα μιας υψηλής γαστρονομικής εμπειρίας, με το ντελικάτο χάδι ενός κορυφαίου φλιτζανιού καφέ.

Επιπλέον, τα υπολείμματα του σπάνιου αυτού καφέ χρησιμοποιήθηκαν για να προετοιμαστεί ένα φίνο και αρωματικό λικέρ, που προετοίμασε την παλέτα μας για το μεγάλο φινάλε της βραδιάς. Έτσι, o Nespresso Professional Peru Organic κατάφερε όχι απλώς να "κλείσει" τη μεγάλη αυτή γαστρονομική γιορτή διπλά και με τον καλύτερο τρόπο, αλλά και να σερβίρει τη zero waste λογική της βραδιάς, στο ποτήρι.

Nespresso Χρυσοί Σκούφοι 2022

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στα αθηναϊκά ουζερί πριν την έξοδο του Πάσχα

Τελευταίες ημέρες της νηστείας και ιδανικό ζέσταμα για τον οβελία, με θαλασσινά καλούδια και αποστάγματα, σε αυτές τις διευθύνσεις.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
17/04/2025

Φαγητό, ποτό και socializing στην Καψάλη, τη νέα πιάτσα του Κολωνακίου

Η outsider πιάτσα ξεκινά από την κάτω μεριά της πλατείας και τερματίζει στην Ηροδότου, συγκεντρώνοντας όμως στα λίγα μέτρα της το ενδιαφέρον.

"Η καλύτερη σαλάτα του κόσμου είναι ελληνική" και μερικές σκέψεις πάνω σε αυτό

Καλές οι λίστες του TasteAtlas αλλά πώς προκύπτουν, τι εξυπηρετούν και σε ποιους απευθύνονται τελικά;

Che

Ο Θάνος Στασινός παντρεύει τις νοτιοαμερικάνικες γεύσεις με τις ελληνικές στο δημοφιλές all day εστιατόριο και μπαρ του Πειραιά.

Την Μεγάλη Παρασκευή στρώνουν Αγιορείτικο τραπέζι στο Κουκάκι

Μία ξεχωριστή βραδιά στο Κινωνώ, αφιερωμένη στη νηστεία και το κρασί, σε συνεργασία με το Κτήμα Οινογένεσις.

Γλυκά για το Πάσχα στα ζαχαροπλαστεία της Αθήνας

Γυρίσαμε την πόλη ψάχνοντας "τ΄αβγά και τα πασχάλια" και προτείνουμε κάποια από τα καλύτερα, εκεί που πρώτο ρόλο παίζει η ποιότητα των υλικών, η σωστή τεχνική αλλά και η εμφάνιση. Ιδού η λίστα μας.

Στα Λαλάγγια για νηστίσιμα και μαγειρίτσα

Το γευστικό σποτ του Χαλανδρίου μαγειρεύει στο πνεύμα των ημερών.