Τα γαστρονομικά νερά των Χρυσών Σκούφων 2022

Το light sparkling φυσικό μεταλλικό νερό των ιταλικών Άλπεων S.Pellegrino® και το φυσικό μεταλλικό νερό της Τοσκάνης Acqua Panna®, έφεραν την premium βελούδινη δροσιά τους στο dinner de gala της μεγάλης γαστρονομικής γιορτής.

Pellegrino

Ένα ασυναγώνιστο ντουέτο βελούδινης δροσιάς, τα premium ιταλικά νερά, S.Pellegrino light sparkling Φυσικό Μεταλλικό Νερό, από το Μπέργκαμο της Ιταλίας και Acqua Panna Φυσικό Μεταλλικό Νερό από την Τοσκάνη ήταν τα δυο γαστρονομικά νερά που στάθηκαν πλάι στις δημιουργίες του diner de gala των Χρυσών Σκούφων 2022.

Λαμπερά αστέρια της παγκόσμιας γαστρονομίας, τα δυο νερά που προτείνει σταθερά η Διεθνής Ένωση Οινοχόων για κάθε γαστρονομική στιγμή υψηλών απαιτήσεων, έφεραν στο Grand Ballroom της Μεγάλης Βρεταννίας τη βαθιά σχέση που τα συνδέει με τις κορυφαίες στιγμές της γεύσης.

Στηρίζοντας για 13η συνεχόμενη χρονιά το θεσμό των Χρυσών Σκούφων, συνόδευσαν πιάτα των σεφ της βραδιάς, Αστέριου Κουστούδη (executive σεφ της "Μεγάλης Βρεταννίας" και του "King George") και Τάσου Μαντή (από το καινούργιο "Soil"), όπως η κρέπα ρεβυθιού με καπνιστό χέλι, μαγιονέζα με φύκια και άγριο σκόρδο, ή το λεοντόψαρο μαγειρεμένο με πράσο, κρεμμύδι σε βύνη, αυγολέμονο και τσιπς από τα λέπια του, με τρόπο που ανέδειξε το νερό ως έργο τέχνης, ραφινάροντας τη γαστρονομική απόλαυση.

Λεοντόψαρο Χρυσοί ΣΚούφοι 2022

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στα αθηναϊκά ουζερί πριν την έξοδο του Πάσχα

Τελευταίες ημέρες της νηστείας και ιδανικό ζέσταμα για τον οβελία, με θαλασσινά καλούδια και αποστάγματα, σε αυτές τις διευθύνσεις.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
17/04/2025

Φαγητό, ποτό και socializing στην Καψάλη, τη νέα πιάτσα του Κολωνακίου

Η outsider πιάτσα ξεκινά από την κάτω μεριά της πλατείας και τερματίζει στην Ηροδότου, συγκεντρώνοντας όμως στα λίγα μέτρα της το ενδιαφέρον.

"Η καλύτερη σαλάτα του κόσμου είναι ελληνική" και μερικές σκέψεις πάνω σε αυτό

Καλές οι λίστες του TasteAtlas αλλά πώς προκύπτουν, τι εξυπηρετούν και σε ποιους απευθύνονται τελικά;

Che

Ο Θάνος Στασινός παντρεύει τις νοτιοαμερικάνικες γεύσεις με τις ελληνικές στο δημοφιλές all day εστιατόριο και μπαρ του Πειραιά.

Την Μεγάλη Παρασκευή στρώνουν Αγιορείτικο τραπέζι στο Κουκάκι

Μία ξεχωριστή βραδιά στο Κινωνώ, αφιερωμένη στη νηστεία και το κρασί, σε συνεργασία με το Κτήμα Οινογένεσις.

Γλυκά για το Πάσχα στα ζαχαροπλαστεία της Αθήνας

Γυρίσαμε την πόλη ψάχνοντας "τ΄αβγά και τα πασχάλια" και προτείνουμε κάποια από τα καλύτερα, εκεί που πρώτο ρόλο παίζει η ποιότητα των υλικών, η σωστή τεχνική αλλά και η εμφάνιση. Ιδού η λίστα μας.

Στα Λαλάγγια για νηστίσιμα και μαγειρίτσα

Το γευστικό σποτ του Χαλανδρίου μαγειρεύει στο πνεύμα των ημερών.