Τα γαλακτοκομικά που έφεραν αυθεντική γεύση Ελλάδας στους Χρυσούς Σκούφους

Η Φέτα ΠΟΠ ΔΩΔΩΝΗ και το Κλασικό Γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ Στραγγιστό πλούτισαν το diner de gala των Χρυσών Σκούφων 2022 με την αυθεντική νοστιμιά τους και εντυπωσίασαν με τις γευστικές τους δυνατότητες.

Χρυσοί Σκούφοι Πίτα ΔΩΔΩΝΗ Λεωνίδας Τούμπανος

Φτιαγμένα από 100% φρέσκο ελληνικό γάλα και με ιστορία που μετρά κοντά 60 χρόνια, τα γαλακτοκομικά προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ, που εξάγονται σε περισσότερες από 50 χώρες εδώ και 42 χρόνια, αποτέλεσαν πρωταγωνιστές του diner de gala των Χρυσών Σκούφων του 2022, γοητεύοντας με το γευστικό ταμπεραμέντο, αλλά και τη ντελικάτη τους ευελιξία, τα τραπέζια του Grand Ballroom της Μεγάλης Βρετανίας.

Ταυτισμένα με τη γεύση της Ελλάδας, η Φέτα ΠΟΠ ΔΩΔΩΝΗ και το Γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ Στραγγιστό έγιναν θησαυροί νοστιμιάς στα χέρια των σεφ της βραδιάς, Αστέριου Κουστούδη (executive σεφ της "Μεγάλης Βρεταννίας" και του "King George") και Τάσου Μαντή (από το καινούργιο "Soil"). Οι δύο μαέστροι του diner de gala εκμεταλλεύτηκαν την αιχμηρή τους αυθεντικότητα για να δώσουν χαρακτήρα στη λεπτεπίλεπτη σφακιανή πίτα, με φέτα, γιαούρτι και φλούδα νεραντζιού confit – ένα καλωσόρισμα που έγινε φαβορί της βραδιάς. Παράλληλα, στο amuse bouche από μπρόκολο, πίκλες το κοτσάνι του κηπευτικού και πουρές και κους κους από τον ανθό του, συνάντησαν την σπιρτόζικη ένταση της Φέτας ΠΟΠ ΔΩΔΩΝΗ, σε ένα πιάτο ζηλευτής ισορροπίας.

Βραβευμένη με πλειάδα διακρίσεων σε διεθνείς διαγωνισμούς, η γεύση ΔΩΔΩΝΗ, σταθερή για πάνω από μισόν αιώνα, επιβεβαίωσε έτσι όχι απλά τη θέση της στις κορυφαίες γαστρονομικές στιγμές της χώρας, αλλά τον τίτλο της ως ένας από τους σημαντικότερους πρεσβευτές της γεύσης της Ελλάδας. Γεύση αυθεντική και ξεχωριστή, όπως η γεύση της ΔΩΔΩΝΗ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

8+1 εστιατόρια στην Κηφισιά που αξίζει να δοκιμάσεις

Ο οδηγός μας για τα εστιατόρια στην Κηφισιά συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση, από κομψά ιταλικά τρατορίες και steak houses, μέχρι ατμοσφαιρικά all-day spots και δημιουργικά πιάτα ελληνικής κουζίνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

Zyme: Μια ζυμο-spritzeria στον Πειραιά

Ένα πολύ όμορφο project πιάνει λιμάνι και μας συστήνεται σαν μία premium focacceria και spritzeria.

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.