Τα γαλακτοκομικά που έφεραν αυθεντική γεύση Ελλάδας στους Χρυσούς Σκούφους

Η Φέτα ΠΟΠ ΔΩΔΩΝΗ και το Κλασικό Γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ Στραγγιστό πλούτισαν το diner de gala των Χρυσών Σκούφων 2022 με την αυθεντική νοστιμιά τους και εντυπωσίασαν με τις γευστικές τους δυνατότητες.

Χρυσοί Σκούφοι Πίτα ΔΩΔΩΝΗ Λεωνίδας Τούμπανος

Φτιαγμένα από 100% φρέσκο ελληνικό γάλα και με ιστορία που μετρά κοντά 60 χρόνια, τα γαλακτοκομικά προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ, που εξάγονται σε περισσότερες από 50 χώρες εδώ και 42 χρόνια, αποτέλεσαν πρωταγωνιστές του diner de gala των Χρυσών Σκούφων του 2022, γοητεύοντας με το γευστικό ταμπεραμέντο, αλλά και τη ντελικάτη τους ευελιξία, τα τραπέζια του Grand Ballroom της Μεγάλης Βρετανίας.

Ταυτισμένα με τη γεύση της Ελλάδας, η Φέτα ΠΟΠ ΔΩΔΩΝΗ και το Γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ Στραγγιστό έγιναν θησαυροί νοστιμιάς στα χέρια των σεφ της βραδιάς, Αστέριου Κουστούδη (executive σεφ της "Μεγάλης Βρεταννίας" και του "King George") και Τάσου Μαντή (από το καινούργιο "Soil"). Οι δύο μαέστροι του diner de gala εκμεταλλεύτηκαν την αιχμηρή τους αυθεντικότητα για να δώσουν χαρακτήρα στη λεπτεπίλεπτη σφακιανή πίτα, με φέτα, γιαούρτι και φλούδα νεραντζιού confit – ένα καλωσόρισμα που έγινε φαβορί της βραδιάς. Παράλληλα, στο amuse bouche από μπρόκολο, πίκλες το κοτσάνι του κηπευτικού και πουρές και κους κους από τον ανθό του, συνάντησαν την σπιρτόζικη ένταση της Φέτας ΠΟΠ ΔΩΔΩΝΗ, σε ένα πιάτο ζηλευτής ισορροπίας.

Βραβευμένη με πλειάδα διακρίσεων σε διεθνείς διαγωνισμούς, η γεύση ΔΩΔΩΝΗ, σταθερή για πάνω από μισόν αιώνα, επιβεβαίωσε έτσι όχι απλά τη θέση της στις κορυφαίες γαστρονομικές στιγμές της χώρας, αλλά τον τίτλο της ως ένας από τους σημαντικότερους πρεσβευτές της γεύσης της Ελλάδας. Γεύση αυθεντική και ξεχωριστή, όπως η γεύση της ΔΩΔΩΝΗ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στα αθηναϊκά ουζερί πριν την έξοδο του Πάσχα

Τελευταίες ημέρες της νηστείας και ιδανικό ζέσταμα για τον οβελία, με θαλασσινά καλούδια και αποστάγματα, σε αυτές τις διευθύνσεις.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
17/04/2025

Φαγητό, ποτό και socializing στην Καψάλη, τη νέα πιάτσα του Κολωνακίου

Η outsider πιάτσα ξεκινά από την κάτω μεριά της πλατείας και τερματίζει στην Ηροδότου, συγκεντρώνοντας όμως στα λίγα μέτρα της το ενδιαφέρον.

"Η καλύτερη σαλάτα του κόσμου είναι ελληνική" και μερικές σκέψεις πάνω σε αυτό

Καλές οι λίστες του TasteAtlas αλλά πώς προκύπτουν, τι εξυπηρετούν και σε ποιους απευθύνονται τελικά;

Che

Ο Θάνος Στασινός παντρεύει τις νοτιοαμερικάνικες γεύσεις με τις ελληνικές στο δημοφιλές all day εστιατόριο και μπαρ του Πειραιά.

Την Μεγάλη Παρασκευή στρώνουν Αγιορείτικο τραπέζι στο Κουκάκι

Μία ξεχωριστή βραδιά στο Κινωνώ, αφιερωμένη στη νηστεία και το κρασί, σε συνεργασία με το Κτήμα Οινογένεσις.

Γλυκά για το Πάσχα στα ζαχαροπλαστεία της Αθήνας

Γυρίσαμε την πόλη ψάχνοντας "τ΄αβγά και τα πασχάλια" και προτείνουμε κάποια από τα καλύτερα, εκεί που πρώτο ρόλο παίζει η ποιότητα των υλικών, η σωστή τεχνική αλλά και η εμφάνιση. Ιδού η λίστα μας.

Στα Λαλάγγια για νηστίσιμα και μαγειρίτσα

Το γευστικό σποτ του Χαλανδρίου μαγειρεύει στο πνεύμα των ημερών.