Ο Δημήτρης Κατριβέσης πιάνει δωμάτιο στη "La Meat Maison"

Το ανερχόμενο brand premium κοπών θα σερβίρει τα εκλεκτά του κρέατα στο πιάτο, περνώντας στο δοκιμασμένο concept του butchery-restaurant από τα μέσα Μαΐου, με τον ανατρεπτικό σεφ στο τιμόνι της κουζίνας.

Ο Δημήτρης Κατριβέσης στη «Fuga»

Εκλεκτές κοπές, deli λιχουδιές και premium μαγειρικά παραφερνάλια συνθέτουν μέχρι τώρα το γευστικό μπουκέτο που έχουν φέρει στα καταστήματά τους τα "La Meat Maison". Όλα αυτά όμως αναμένεται να αλλάξουν από τα μέσα Μαΐου, με το ανερχόμενο brand premium κοπών να δίνει τα χέρια με τον ψημένο στις κρεατοφαγικές φλόγες, Δημήτρη Κατριβέση, για ένα concept που θα περάσει την εταιρεία στο επόμενο στάδιο: αυτό ενός butchery restaurant στην Κηφισιά.

Ο έμπειρος σεφ θα αναλάβει την κουζίνα του νέου χώρου, βάζοντας την υπογραφή του σε αυτό το νέο βήμα της εταιρείας: έναν χώρο υψηλής αισθητικής κι υψηλότερων γαστρονομικών επιδόσεων, που θα δώσει τόσο στα κρέατα του brand, όσο και στις ετικέτες του από τον διεθνή αμπελώνα, την ευκαιρία να εκφράσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Υλοποιώντας το moto "πουλάμε ό,τι μαγειρεύουμε και μαγειρεύουμε ό,τι πουλάμε", o Δημήτρης Κατριβέσης θα παρουσιάζει εδώ μια σειρά από πιάτα σχεδιασμένα αποκλειστικά γύρω από τις πρώτες ύλες του "La Meat Maison", με την κρεατοφαγία να αποτελεί τον κεντρικό πρωταγωνιστή, αλλά το μενού να μην περιορίζεται εκεί.

Παράλληλα, τις γευστικές ιδέες του Κατριβέση θα ακολουθούν κατά πόδας οι οινικές προτάσεις του Γιάννη Μαντά, resident sommelier του brand, ο οποίος μέσα από ιδέες για pairing, αλλά και καθοδήγηση για τις σωστές δοκιμές, θα προσφέρει την ευκαιρία για μια ξενάγηση στη γκάμα των επιλογών που θα έχουν τη φωλιά τους κελάρι του καταστήματος.

Συνεργασίες με εταιρείες όπως η Fine Foods Collection και η Frati Products θα εμπλουτίζουν την deli shopping εμπειρία των επισκεπτών, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα όχι μόνο να γευτούν τις δημιουργίες του Δημήτρη Κατριβέση, αλλά και να τις αναπαράξουν στο σπίτι τους, προμηθευόμενοι όλα τα απαραίτητα υλικά από το ίδιο σημείο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Πώς οι Ολυμπιακοί Αγώνες αλλάζουν τον εστιατορικό χάρτη του Παρισιού

Η Ολυμπιάδα αυξάνει τις γαστρονομικές απαιτήσεις στην Πόλη του Φωτός, με δεκάδες pop up σημεία και κόνσεπτ να ξεπηδούν αποκλειστικά για το σπουδαίο αθλητικό γεγονός.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
17/07/2024

Το 'Wine is Fine' για ένα βράδυ στο 'Αίγλη Cinema'

Μία κινηματογραφική νύχτα μοναδικής νοστιμιάς, εμπνευσμένη από το σύμπαν του Φρανσουά Τριφό.

"Mountain": Βουνό και θάλασσα στις... φλόγες στο πολυσυζητημένο εστιατόριο του Λονδίνου

Το εστιατόριο του σεφ Tomos Parry και της ομάδας πίσω από το φημισμένο "Brat", στην καρδιά του Σόχο, εμπνέεται από τον γοητευτικό χορό της φλόγας, συνδυάζοντας ισότιμα γη και θάλασσα.

Δοκιμάσαμε τις φίνες μεσογειακές γεύσεις του "Captain’s House"

Στο κεντρικό εστιατόριο του "Grand Resort Lagonisi", η θαλασσινή βίστα από το deck που σχεδόν αγγίζει το νερό, είναι μόνο το ορεκτικό των γαστριμαργικών απολαύσεων που παρουσιάζει ο σεφ Χρύσανθος Μανωλόπουλος, συνδυάζοντας δημιουργική φινέτσα και μοντέρνα μαγειρική άποψη.