Ο Δημήτρης Κατριβέσης πιάνει δωμάτιο στη "La Meat Maison"

Το ανερχόμενο brand premium κοπών θα σερβίρει τα εκλεκτά του κρέατα στο πιάτο, περνώντας στο δοκιμασμένο concept του butchery-restaurant από τα μέσα Μαΐου, με τον ανατρεπτικό σεφ στο τιμόνι της κουζίνας.

Ο Δημήτρης Κατριβέσης στη «Fuga»

Εκλεκτές κοπές, deli λιχουδιές και premium μαγειρικά παραφερνάλια συνθέτουν μέχρι τώρα το γευστικό μπουκέτο που έχουν φέρει στα καταστήματά τους τα "La Meat Maison". Όλα αυτά όμως αναμένεται να αλλάξουν από τα μέσα Μαΐου, με το ανερχόμενο brand premium κοπών να δίνει τα χέρια με τον ψημένο στις κρεατοφαγικές φλόγες, Δημήτρη Κατριβέση, για ένα concept που θα περάσει την εταιρεία στο επόμενο στάδιο: αυτό ενός butchery restaurant στην Κηφισιά.

Ο έμπειρος σεφ θα αναλάβει την κουζίνα του νέου χώρου, βάζοντας την υπογραφή του σε αυτό το νέο βήμα της εταιρείας: έναν χώρο υψηλής αισθητικής κι υψηλότερων γαστρονομικών επιδόσεων, που θα δώσει τόσο στα κρέατα του brand, όσο και στις ετικέτες του από τον διεθνή αμπελώνα, την ευκαιρία να εκφράσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Υλοποιώντας το moto "πουλάμε ό,τι μαγειρεύουμε και μαγειρεύουμε ό,τι πουλάμε", o Δημήτρης Κατριβέσης θα παρουσιάζει εδώ μια σειρά από πιάτα σχεδιασμένα αποκλειστικά γύρω από τις πρώτες ύλες του "La Meat Maison", με την κρεατοφαγία να αποτελεί τον κεντρικό πρωταγωνιστή, αλλά το μενού να μην περιορίζεται εκεί.

Παράλληλα, τις γευστικές ιδέες του Κατριβέση θα ακολουθούν κατά πόδας οι οινικές προτάσεις του Γιάννη Μαντά, resident sommelier του brand, ο οποίος μέσα από ιδέες για pairing, αλλά και καθοδήγηση για τις σωστές δοκιμές, θα προσφέρει την ευκαιρία για μια ξενάγηση στη γκάμα των επιλογών που θα έχουν τη φωλιά τους κελάρι του καταστήματος.

Συνεργασίες με εταιρείες όπως η Fine Foods Collection και η Frati Products θα εμπλουτίζουν την deli shopping εμπειρία των επισκεπτών, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα όχι μόνο να γευτούν τις δημιουργίες του Δημήτρη Κατριβέση, αλλά και να τις αναπαράξουν στο σπίτι τους, προμηθευόμενοι όλα τα απαραίτητα υλικά από το ίδιο σημείο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.