Εκλεκτές κοπές, deli λιχουδιές και premium μαγειρικά παραφερνάλια συνθέτουν μέχρι τώρα το γευστικό μπουκέτο που έχουν φέρει στα καταστήματά τους τα "La Meat Maison". Όλα αυτά όμως αναμένεται να αλλάξουν από τα μέσα Μαΐου, με το ανερχόμενο brand premium κοπών να δίνει τα χέρια με τον ψημένο στις κρεατοφαγικές φλόγες, Δημήτρη Κατριβέση, για ένα concept που θα περάσει την εταιρεία στο επόμενο στάδιο: αυτό ενός butchery restaurant στην Κηφισιά.
Ο έμπειρος σεφ θα αναλάβει την κουζίνα του νέου χώρου, βάζοντας την υπογραφή του σε αυτό το νέο βήμα της εταιρείας: έναν χώρο υψηλής αισθητικής κι υψηλότερων γαστρονομικών επιδόσεων, που θα δώσει τόσο στα κρέατα του brand, όσο και στις ετικέτες του από τον διεθνή αμπελώνα, την ευκαιρία να εκφράσουν τον καλύτερό τους εαυτό.
Υλοποιώντας το moto "πουλάμε ό,τι μαγειρεύουμε και μαγειρεύουμε ό,τι πουλάμε", o Δημήτρης Κατριβέσης θα παρουσιάζει εδώ μια σειρά από πιάτα σχεδιασμένα αποκλειστικά γύρω από τις πρώτες ύλες του "La Meat Maison", με την κρεατοφαγία να αποτελεί τον κεντρικό πρωταγωνιστή, αλλά το μενού να μην περιορίζεται εκεί.
Παράλληλα, τις γευστικές ιδέες του Κατριβέση θα ακολουθούν κατά πόδας οι οινικές προτάσεις του Γιάννη Μαντά, resident sommelier του brand, ο οποίος μέσα από ιδέες για pairing, αλλά και καθοδήγηση για τις σωστές δοκιμές, θα προσφέρει την ευκαιρία για μια ξενάγηση στη γκάμα των επιλογών που θα έχουν τη φωλιά τους κελάρι του καταστήματος.
Συνεργασίες με εταιρείες όπως η Fine Foods Collection και η Frati Products θα εμπλουτίζουν την deli shopping εμπειρία των επισκεπτών, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα όχι μόνο να γευτούν τις δημιουργίες του Δημήτρη Κατριβέση, αλλά και να τις αναπαράξουν στο σπίτι τους, προμηθευόμενοι όλα τα απαραίτητα υλικά από το ίδιο σημείο.