Βρήκε γρήγορα τη θέση του στον αθηναϊκό χάρτη εξόδου το κομψό all day εστιατόριο "Amber" όπου τις γεύσεις επιμελείται ο executive chef Βασίλης Τζίμας. Οι πιο πρωινοί τύποι θα βρουν για παράδειγμα εκλεκτό καφέ, τσάι και πολλές συνταγές με αυγά για ένα νόστιμο brunch, ενώ από εκεί και πέρα ο κατάλογος επιφυλάσσει κι άλλα ενδιαφέροντα στιγμιότυπα. Μοσχαρίσιο καρπάτσιο με κουκουνάρι, λιαστή ντομάτα και παρμεζάνα, αλλιώτικη burrata με culis παντζαριού και πίκλες καρυδιού, καπνιστός σολομός με σαλάτα καβουριού, φινόκιο και αβοκάντο φιγουράρουν ανάμεσα στα ορεκτικά, προετοιμάζοντας το έδαφος για προτάσεις σε pasta όπως το κριθαρότο με τοπιναμπούρ και pesto φιστικιού, αλλά και επιλεγμένες κοπές κρεατικών Black Angus. Η όμορφη μπάρα συντονίζεται στην κεφάτη ατμόσφαιρα του χώρου με καλοδιαλεγμένα κρασιά και κοκτέιλ.
"Amber" για κάθε στιγμή της ημέρας
Με ανανεωμένες γευστικές προτάσεις μας υποδέχεται το κομψό all day στέκι στην καρδιά της πόλης.