Ο Jean-Charles Metayer σαλπάρει για Σαντορίνη

Ο πολυβραβευμένος σεφ αναλαμβάνει την κουζίνα του «Mavro», εστιατόριο του νέου ξενοδοχείο «Kivotos Santorini» στο Ημεροβίγλι.

Mavro Restaurant Kivotos Santorini Σαντορίνη

Γαλλικά χρώματα αποκτά η γαστρονομική βεντάλια του Ημεροβιγλίου, με τον πολυβραβευμένο σεφ Jean-Charles Metayer να αναλαμβάνει την κουζίνα του "Mavro", το εστιατόριο στο νέο design ξενοδοχείο "Kivotos Santorini" της οικογένειας Μιχόπουλου και συνέχεια του "Kivotos Mykonos" απ’ το νησί των ανέμων.

Ελληνικές και ευρύτερα μεσογειακές πρώτες ύλες και γεύσεις θα βρίσκονται στην καρδιά του μενού, αναδειγμένες μέσα από τις γαλλικές τεχνικές υψηλού επιπέδου, που έχουν φέρει στον Γάλλο σεφ Χρυσούς Σκούφους σε εστιατόρια όπως το αθηναϊκό "Premiere" και το "Calypso" της Ελούντας παλιότερα, αλλά και Top Notch για το δικό του "Le Pavillion" του Χαλανδρίου πριν από λίγες μόλις ημέρες, με τον σεφ να δηλώνει: "Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες ένα γαστρονομικό ταξίδι που ξεκινά από τον Ατλαντικό της Γαλλίας, εκεί όπου έκανα τα πρώτα μου επαγγελματικά βήματα, και καταλήγει στη Μεσόγειο και την Ελλάδα, τη δεύτερη πατρίδα μου, όπου ζω και εργάζομαι τα τελευταία 20 χρόνια".

Τοποθετημένο στην Καλντέρα του Ημεροβιγλίου, το "Kivotos Santorini" αγναντεύει το εντυπωσιακό κάστρο του Σκάρου, ενώ παράλληλα απολαμβάνει απρόσκοπτη θέα στο διάσημο ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης. Το εβένινο κέλυφός του σκεπάζει 5 υπόσκαφες σουίτες και βίλες από 40 έως 350 τ.μ με αιωρούμενα κρεβάτια και ιδιωτικές πισίνες ή jacuzzi.

Kivotos Santorini Σαντορίνη

Το εστιατόριο "Mavro" έρχεται να προστεθεί σε μια πλειάδα γαστρονομικών ανακατατάξεων και αφίξεων στο νησί του ηφαιστείου, που περιλαμβάνει την ανάληψη όλων των εστιατορίων του Katikies Group από τον Έκτορα Μποτρίνι, το νέο "Varoulko Santorini" από τον Λευτέρη Λαζάρου, αλλά και την προσθήκη του "Baba Au Rum" στη fine drinking παλέτα του νησιού, μέσω του "363 Bar".

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια