Το Sani Gourmet επιστρέφει για 15η χρονιά

Από τις 20 μέχρι και τις 24 Μαΐου, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις γαστρονομικές προτάσεις των καλεσμένων σεφ, άρτια συνδυασμένες με ελληνικές και διεθνείς ετικέτες κρασιών, στα πολυβραβευμένα εστιατόρια του Sani Resort.

Sani Gourmet Festival

Σημείο συνάντησης για τους λάτρεςι της υψηλής γαστρονομίας θα γίνει και πάλι το "Sani Resort", ανάβοντας για 15η χρονιά τις κουζίνες του Sani Gourmet. Με τίτλο "Culinary Artisans”, το Sani Gourmet φέτος θα γιορτάσει την ελληνική σύγχρονη γαστρονομική σκηνή, με πρωταγωνιστές εννέα κορυφαίους Έλληνες σεφ. Από τις 20 μέχρι και τις 24 Μαΐου.

Στα πλαίσια της μεγάλης αυτής γαστρονομικής συνάντησης, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις γαστρονομικές προτάσεις των καλεσμένων σεφ, άρτια συνδυασμένες με ελληνικές και διεθνείς ετικέτες κρασιών, στα πολυβραβευμένα εστιατόρια "Water", "Fresco", "Tomata" και "Asian", ενώ επιπλέον θα μπορούν να συμμετάσχουν σε παράλληλες δράσεις και δραστηριότητες, βιώνοντας μοναδικές γευστικές εμπειρίες που αντανακλούν την υψηλή γαστρονομία της σύγχρονης ελληνικής σκηνής.

Οι εννέα Έλληνες σεφ θα δημιουργήσουν Degustation Menus, με έμπνευση από τα αγαπημένα τους signature πιάτα και τις προσωπικές τους γαστρονομικές καταβολές, με τους executive chef "Sani Resort" σε έχουν υποστηρικτικό ρόλο.

Με σεβασμό προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο και με στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη, κατά τη διάρκεια του φετινού θεσμού θα εφαρμοστούν πρακτικές μηδενικών απορριμμάτων, για την πρόληψη, μείωση και κομποστοποίηση των αποβλήτων.

Για περισσότερες πληροφορίες, μείνετε συντονισμένοι.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στα αθηναϊκά ουζερί πριν την έξοδο του Πάσχα

Τελευταίες ημέρες της νηστείας και ιδανικό ζέσταμα για τον οβελία, με θαλασσινά καλούδια και αποστάγματα, σε αυτές τις διευθύνσεις.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
17/04/2025

Φαγητό, ποτό και socializing στην Καψάλη, τη νέα πιάτσα του Κολωνακίου

Η outsider πιάτσα ξεκινά από την κάτω μεριά της πλατείας και τερματίζει στην Ηροδότου, συγκεντρώνοντας όμως στα λίγα μέτρα της το ενδιαφέρον.

"Η καλύτερη σαλάτα του κόσμου είναι ελληνική" και μερικές σκέψεις πάνω σε αυτό

Καλές οι λίστες του TasteAtlas αλλά πώς προκύπτουν, τι εξυπηρετούν και σε ποιους απευθύνονται τελικά;

Che

Ο Θάνος Στασινός παντρεύει τις νοτιοαμερικάνικες γεύσεις με τις ελληνικές στο δημοφιλές all day εστιατόριο και μπαρ του Πειραιά.

Την Μεγάλη Παρασκευή στρώνουν Αγιορείτικο τραπέζι στο Κουκάκι

Μία ξεχωριστή βραδιά στο Κινωνώ, αφιερωμένη στη νηστεία και το κρασί, σε συνεργασία με το Κτήμα Οινογένεσις.

Γλυκά για το Πάσχα στα ζαχαροπλαστεία της Αθήνας

Γυρίσαμε την πόλη ψάχνοντας "τ΄αβγά και τα πασχάλια" και προτείνουμε κάποια από τα καλύτερα, εκεί που πρώτο ρόλο παίζει η ποιότητα των υλικών, η σωστή τεχνική αλλά και η εμφάνιση. Ιδού η λίστα μας.

Στα Λαλάγγια για νηστίσιμα και μαγειρίτσα

Το γευστικό σποτ του Χαλανδρίου μαγειρεύει στο πνεύμα των ημερών.