To "Baba Au Rum" πάει Σαντορίνη

Γεύση από World’s 50 Best Bars θα έχει φέτος το καλοκαίρι το νησί του ηφαιστείου, με το πολυβραβευμένο bar του Κέντρου να πιάνει καλοκαιρινό πόστο στο «Grace Hotel» στο Ημεροβίγλι.

9 χρόνια «Baba Au Rum» με κόντρα ρουμιού και τεκίλας

Τη φυσική του θέση στον καλοκαιρινό χάρτη βρίσκει φέτος το "Baba Au Rum", #31 στα 50 καλύτερα bar του κόσμου, που πιάνει λιμάνι στη Σαντορίνη για να φέρει τις μεζούρες και τα shakers του στο Ημεροβίγλι. Με φόντο την Καλντέρα από τη θεαματική βεράντα του ξενοδοχείου "Grace Hotel", ο Θάνος Προυναρούς και η ομάδα του θα φέρνου στη νησί του ηφαιστείου τη συνταγή του fine drinking, μιξάροντας το signature στιλ του "Baba Au Rum" με το κοσμοπολίτικο προφίλ ενός απ’ τους πιο high end προορισμούς του κόσμου, στο "363 Bar by Baba Au Rum".

Πολλά φινετσάτα aperitivi και δροσερά long drinks , παρέα με classics από την ιστορία του "Baba Au Rum", αλλά και νέα φαβορί, όλα με premium ετικέτες, θα συνθέτουν την πρόταση αυτής της δυνατής fine drinking άφιξης, που έρχεται να βάλει τη δική της ψηφίδα στο ολοένα πλουσιότερο μωσαϊκό γεύσεων υψηλού επιπέδου που συγκεντρώνονται φέτος στο νησί, με μια εκ των ηγετικών δυνάμεων να είναι αυτή του Λευτέρη Λαζάρου που θα στεγάσει το "Varoulko Santorini" επίσης στο "Grace Hotel" στο Ημεροβίγλι.

Grace Hotel Σαντορίνη
Travelworks

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.