Μεσογειακές γεύσεις με διεθνείς επιρροές, ανατολίτικες αναφορές και το προσεγμένο healthy άγγιγμα των "Nice n Easy" θα έχει το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, "Αγιά Σοφιά", στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τον εστιατορικό όμιλο που γράφει τη δική του ιστορία στο τερέν του healthy gourmet από το 2008, να αναλαμβάνει τις γεύσεις της νέας έδρας της ιστορικής ΠΑΕ. Αγαπημένο εστιατορικό brand των διευθυντικών κύκλων της ΑΕΚ, το "Nice n Easy" επελέγη από τον ίδιο τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ως το εστιατορικό brand που θα εγγυηθεί την αρτιότητα όλων των γευστικών εκφάνσεων του νέου γηπέδου, διατηρώντας τη σύνδεσή του με έννοιες όπως η βιωσιμότητα, το wellness και η εποχικότητα.
Ένα εστιατόριο 500 θέσεων, ανοιχτό καθημερινά και καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, θα είναι η γευστική ναυαρχίδα του γηπέδου, ενώ ανατολίτικη αύρα θα έχει και το καφέ 300 θέσεων, που θα είναι το σταθερό στέκι αναφοράς των φίλων της ΠΑΕ. Παράλληλα, αρχής γενομένης από τις 5 Αυγούστου με την πρώτη επίσημη σέντρα στο "Αγιά Σοφιά", ο εστιατορικός όμιλος θα παρουσιάσει τις προτάσεις του και στις 18 καντίνες του γηπέδου, τα 7 VIP bars, και τις 40 σουίτες δεκατεσσάρων θέσεων, με snacks και πιάτα που θα κινούνται στη fun λογική του γηπεδικού comfort food.
Επικεφαλής όλων των γεύσεων του ομίλου, ο Χρήστος Αθανασιάδης θα ηγηθεί και αυτού του project, με τα μενού να είναι ακόμη υπό διαμόρφωση. Θυμίζουμε ότι εκτός των "Nice n easy" σε Κηφισιά, Μύκονο και Κολωνάκι, στο όμιλο ανήκουν το Spala στη Χώρα της Μυκόνου, το all day beach restaurant "SantAnna" στην Παράγκα, το greek mykonian "Μπούμπουλο" στον Πλατύ Γιαλό, το gourmet εστιατόριο "Farm and Sea" στον Καλαφάτη, τα "Ziglee" και "Frankie" στο Κολωνάκι, αλλά και το Exquisite Catering.