Cozy και ανοιχτόκαρδο, το μικρό ιαπωνικό εστιατόριο "Zuzuto" με την ιδιαίτερη αγάπη για τα ramen σήκωσε αυλαία πριν λίγους μήνες κοντά στη Μιχαλακοπούλου. Το δημιούργησαν η Mary Ann Dela Vega και ο Cariño Guinabn θέλοντας να φτιάξουν έναν χώρο αφιερωμένο στη διάσημη ιαπωνική σούπα, ύστερα από την δημοφιλία που συνάντησαν τα DIY Ramen Kits που είχαν λανσάρει κατά τη διάρκεια της προηγούμενης καραντίνας. Οι ζωμοί όσο και τα noodles που μπαίνουν στα ramen είναι χειροποίητα και προτείνονται σε διάφορες εκδοχές, όπως το Hearty Miso με γλυκό καλαμπόκι και βούτυρο σκόρδου ή το καυτερό Devil Red με μανιτάρι kikurage και λάδι τσίλι. Από την ανοικτή κουζίνα καταφτάνουν ακόμα πολλά και διάφορα ορεκτικά, όπως γαρίδες tempura, gyozas και bao buns, υγιεινά bowls με ρύζι και μοσχάρι σε διάφορες παραλλαγές, καθώς και sushi που ακολουθεί ως επί το πλείστον μίνιμαλ φιλοσοφία. Περισσότερα θα σας πούμε σύντομα.
"Zuzuto": μύρισε ramen στους Αμπελόκηπους
Η διάσημη ιαπωνική σούπα έχει την τιμητική της στο καινούργιο στέκι που «κρύβεται» κοντά στη Μιχαλακοπούλου.