Σε ρυθμούς εγκαινίων κινείται το "Moldee", το resto - bar concept του Βασίλη Μουρατίδη, που λίγο μετά το Πάσχα προγραμματίζεται να φέρει τον χρυσοσκουφάτο σεφ του χαλκιδικιώτικου "Danai Beach Resort & Villas" στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με τον επί χρόνια συνεργάτη του, Σοφοκλή Μαραγκουδάκη επί κεφαλής της κουζίνας, ιδίως κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού που ο Μουρατίδης θα μοιράζει το χρόνο του ανάμεσα στο πολυτελές resort και το νέο του εστιατορικό εγχείρημα.
Στεγασμένο στην παλιά μπουτίκ της Burberry’s, στην οδό Προξένου Κορομηλά, το νέο μαγειρικό πόστο του σεφ θα συνδυάζει τον fine dining άξονα του "The Squirrel" (Χρυσός Σκούφος 2021) με τις comfort μεσογειακές στροφές του "Andromeda" - αμφότερα εστιατόρια του πολυτελούς "Danai Beach Resort & Villas" της Χαλκιδικής – σε μια new age, αποζάριστη εκδοχή της fusion δημιουργικής κουζίνας, με έντονο ελληνικό αέρα.
Μητροπολιτική αισθητική ευρωπαϊκής κοπής με την υπογραφή του αρχιτεκτονικού γραφείου TAKA + PARTNERS θα θέτει το mood, ενώ η δυνατή κάβα υπό την εποπτεία του Απόστολου Πλαχούρα (εκ των κορυφαίων σομελιέ της Ελλάδας) αλλά και η bar list με την υπογραφή της ομάδας του Αχιλλέα Πλακίδα και του bar "Γορίλλας" (2 shakers στα Bar Awards του Αθηνοράματος) θα συνδυάζεται όχι μόνο με τις γεύσεις της κεντρικής κάρτας, αλλά και με ειδικά σχεδιασμένα bar bites, που θα δίνουν στο "Moldee" μια πιο casual επιλογή καλοφαγίας.
Παράλληλα, οι κεντρικές κάρτες φαγητού θα προσφέρονται τόσο για a la carte, όσο και για degustation εμπειρίες, με τη δεύτερη επιλογή να ταξιδεύει τους επισκέπτες του "Moldee" σε γαστρονομικές διαδρομές 6 ή 9 σταδίων. Πιάτα όπως το καπνιστό μύδι με λικέρ chartreuse, σκόνη espresso και αφρό παρμεζάνας, ή τα παντζάρια με μούρα, πιπέρι Τασμανίας και κρέμα χρένου δίνουν το στίγμα των γεύσεων που θα δούμε να ξεδιπλώνονται στο "Moldee", ενώ το φινάλε θα υπογράφουν οι γλυκές δημιουργίες του pastry chef Σπύρου Πεδιαδιτάκη, σταθερού συνεργάτη του Μουρατίδη.