Η "Σπονδή" φέρνει τη γεύση της στη Σαντορίνη

Πόστο με θέα καλντέρα πιάνει και ο όμιλος Τραστέλη για το φετινό καλοκαίρι, με το «Magma by Spondi» του ξενοδοχείου Hyatt να ανεβάζει ακόμη περισσότερο τις γαστρονομικές μετοχές για το νησί του ηφαιστείου.

Magma by Spondi

Τη διεθνή υψηλή γαστρονομία με τη βαθιά κυκλαδίτικη παράδοση της Σαντορίνης θα επιχειρήσει να συζεύξει ο βραβευμένος executive chef του ομίλου Τραστέλη, Arnaud Bignon, φέρνοντας τη χρυσοσκουφάτη κομψότητα της "Σπονδής" στο νησί του ηφαιστείου, για το ολοκαίνουριο εστιατόριο "Magma by Spondi", που θα ανοίξει τις πόρτες του τον ερχόμενο Μάιο, στο "Magma Resort" του ομίλου Hyatt, στο Βουρβούλο.

O Arnaud Bignon επιστρέφει στην Αθήνα

Τοποθετώντας τη γαστρονομική του πρόταση πλάι σ’ αυτές των Έκτορα Μποτρίνι (όμιλος "Katikies") και Λευτέρη Λαζάρου (ξενοδοχείο "Grace"), ο Arnaud Bignon ανεβάζει έτι περαιτέρω τις γαστρονομικές μετοχές του νησιού του ηφαιστείου, που δεν σταματά να υποδέχεται και νέες, στιβαρές ξενοδοχειακές αφίξεις: το "Magma Resort" θα είναι άλλωστε το πρώτο ξενοδοχείο της Hyatt στα ελληνικά νησιά, ενώ Σαντορίνη θα πατήσουν φέτος τόσο η Hilton με το "Sea Breeze" (στον Εξωμύτη) όσο και η Radisson με το "Zafron Resort".

Magma Resort Santorini Hyatt

Με ανεμπόδιστη θέα στο Αιγαίο και την Ανάφη κι αισθητική εμπνευσμένη από την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, αλλά και το ηφαιστειογενές υπόβαθρο του νησιού, το "Magma Resort" θα ενσωματώνει την αίσθηση του παραδοσιακού οικισμού στον μοντέρνο, βιώσιμο σχεδιασμό του, ενώ θα περιλαμβάνει αναφορές σε στοιχεία όπως η λάβα και η πέτρα, αλλά και τα οινοτόπια που θα το περιβάλλουν.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Symposio at Ark: Πανόραμα ελληνικής γεύσης στη Γλυφάδα

Δέκα μεγάλα ραντεβού με την ελληνική γεύση του τώρα στο Symposio at Ark, που συνδιοργανώνουν το "Ark" και το "αθηνόραμα". Κλείστε θέση.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/01/2025

Τρυγητής

Μια γαστροταβέρνα με απόψη, μακριά από τα φώτα της πόλης στη Θεσσαλονίκη.

Viral πριν αυτό γίνει κουλ: Μπαρ και εστιατόρια της Αθήνας που έκαναν αμέσως σουξέ

Πολύ πριν το "Μανάρι", το "Βουλκανιζατέρ" και το "Pharaoh", υπήρξαν το "Mamacas", το "Drunk Sinatra", το "Rock & Balls". Μέρη δηλαδή που έκαναν χαμό από την πρώτη κιόλας ημέρα της ύπαρξής τους.

Γιατί το "Βουλκανιζατέρ" είναι το επόμενο instant hit της πόλης

Το ολοκαίνουργιο bar restaurant στο Κουκάκι συζητιέται εντόνως για όλους τους σωστούς λόγους.

Σταμάτης Μισομικές: "O ντόρος για το τέλος του fine dining δεν είναι παρά μια αφορμή για επανεκκίνηση και ουσιαστικό διάλογο"

Ο σεφ του εστιατορίου "Nyn Esti", που δημιούργησε ο όμιλος Nice ‘n’ Easy στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, ανατρέποντας τα δεδομένα των εστιατορίων των μουσείων στην Ελλάδα, μιλά στο "α" για τη δική του ουσία της γεύσης.

Davide Guidara: Plant-based πρωτοπορία στις Αιολίδες νήσους

Ο νεαρός σεφ του εστιατορίου "Tenerumi" του ξενοδοχείο "Therasia Resort" στο ιταλικό νησί Βουλκάνο, υπερασπίζεται με ζέση τον γαστρονομικό πειραματισμό, υπογράφοντας το δικό του γοητευτικό plant-based σενάριο.

Η γεύση πάει Θεσσαλονίκη: όλα όσα δοκίμασε φέτος η γαστρονομική ομάδα του αθηνοράματος

Η γευσιγνωστική επιτροπή του αθηνοράματος σκάναρε όπως κάθε χρόνο τη Θεσσαλονίκη απ’άκρη σ’άκρη και μας μεταφέρει τις εντυπώσεις της από τα καινούργια και τα βραβευμένα εστιατόρια της πόλης.