Ήταν τον περασμένο Ιανουάριο που πρωτογνωρίσαμε στην Αθήνα τη διάσημη αλυσίδα που μετρά περισσότερα από 56 εστιατόρια στην Αγγλία και ένα μοναδικό στο νησί Σαλίνα της Ιταλίας. Σε συνέχεια λοιπόν του καταστήματος της Νέας Φιλαδέλφειας, ένα ακόμα "Franco Manca" άνοιξε μόλις τις πόρτες του στο Περιστέρι εστιάζοντας ασφαλώς και αυτό στη slow rising ναπολιτάνικη πίτσα που φτιάχνεται με ηλικιωμένο προζύμι και ψήνεται στον signature φούρνο με τις ηφαιστειογενείς πέτρες. Πίτσα με βιολογική ντομάτα, σκόρδο και φρέσκα μυρωδικά ή με ελαφρώς καπνιστό πικάντικο σαλάμι, ιταλική μοτσαρέλα, βιολογική ντομάτα, καραμελωμένα κόκκινα κρεμμύδια και φρέσκο βασιλικό αλλά και starting bites σαν τη μελιτζάνα με παρμεζάνα και μοτσαρέλα ψημένη στο φούρνο δίνουν τον τόνο και στο νέο μέλος της οικογένειας, παρέα με προτάσεις ημέρας που αναγράφονται στον μαυροπίνακα και επιλεγμένα βιολογικά κρασιά από τον ιταλικό αμπελώνα. Ο νέος χώρος είναι ιδιαίτερα άνετος, και βγάζει επίσης τραπέζια στην απέναντι πλατεία.
Παρασκευοπούλου 45, Περιστέρι, 2102589009