Καθαρά Δευτέρα και Σαρακοστή στο "GB Roof Garden"

Ο Αστέριος Κουστούδης και η ομάδα του «GB Roof Garden» στρώνουν το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας αλλά και ολόκληρης της Σαρακοστής.

GB Roof Garden Καθαρά Δευτέρα

Την ημέρα της Καθαράς Δευτέρας στην κομψή σάλα του rooftop εστιατορίου του εμβληματικού "Μεγάλη Βρεταννία", με το εντυπωσιακό κάδρο της Ακρόπολης σε πρώτο πλάνο, ο Executive Chef Αστέριος Κουστούδης προτείνει γεύσεις μπολιασμένες με αρώματα ελληνικής παράδοσης. Νηστίσιμα παραδοσιακά πιάτα όπως ταραμοσαλάτα, φάβα Σαντορίνης, χταπόδι ξιδάτο, γαρίδες και καλαμάρι στη σχάρα, σουπιές με σπανάκι καθώς και κριθαράκι  με θαλασσινά θα έχουν την τιμητική τους ενώ από το μενού δε θα λείπουν η φρεσκοψημμένη παραδοσιακή λαγάνα, ποικιλία από ελληνικές ελιές και χαλβάς. Επίσης, όσοι επισκεφτείτε το εστιατόριο την περίοδο της Σαρακοστής, ρωτήστε για τις επιλογές των νηστίσιμων πιάτων ημέρα που θα είναι διαθέσιμες καθημερινά. 
 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Αθηνόραμα Χρυσοί Σκούφοι Κύπρου 2024: όλα όσα έγιναν τη βραδιά της απονομής των γαστρονομικών βραβείων

Σε μια λαμπερή βραδιά στο "Four Seasons" της Λεμεσού, την Τετάρτη 27/11, ο θεσμός Αθηνόραμα Χρυσοί Σκούφοι Κύπρου, από το "αθηνόραμα" και τον "Φιλελεύθερο", βράβευσε για ακόμη μία χρονιά τα καλύτερα εστιατόρια του νησιού, που ατενίζει το γαστρονομικό του μέλλον με αισιοδοξία.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
03/12/2024

Cinapos: Τι γεύση μας αφήνει, τελικά, το μεζεδοπωλείο του Πάνου Ιωαννίδη;

Μία πρώτη βόλτα στο Θησείο και το new age μεζεκλίδικο σποτ.

Το "One&Only Aesthesis" υποδέχεται τις γιορτές: Μια εορταστική απόδραση πολυτέλειας στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Το resort προσφέρει έναν προορισμό που συνδυάζει υψηλή γαστρονομία, δραστηριότητες και εμπειρίες ευεξίας, δημιουργώντας γιορτινές αναμνήσεις.

Γαστρονομία και αισθητική: Μια συζήτηση για το design των εστιατορίων με την Χρυσοκώνα Μαύρου

Pharaoh και Ιώδιο, δύο εστιατόρια που συζητήθηκαν και για το interior design. Τα υπογράφει το ίδιο πρόσωπο. Δεν είχα παρά να αναζητήσω την Χρυσοκώνα Μαύρου.

9 έθνικ εστιατόρια για γευστικά ταξίδια χωρίς σύνορα

Μπορεί να έχει μείνει μόνο ένας μήνας έως το τέλος του 2024, αλλά προλαβαίνετε να πάτε μέχρι το Χονγκ Κονγκ, το Περού, την Πολυνησία και το Μεξικό, με οδηγό τα εστιατόρια της πόλης που σερβίρουν πεντανόστιμα multi culti πιάτα, spicy κοκτέιλ και απρόσμενα επιδόρπια.

Πού τρώει και πίνει τώρα η Αθήνα

Μία updated λίστα με τα πιο φρέσκα projects της πόλης, που δείχνουν να κερδίζουν την προτίμηση του κοινού λίγο πριν τις γιορτές.

Η ταβέρνα (δεν) πέθανε, ζήτω η νέα ταβέρνα!

Είναι ιδέα μας ή μήπως το φαγητό που δοκιμάζουμε στα καινούργια μαγαζιά της πόλης μένει εντελώς πιστό στο παραδοσιακό συνταγολόγιο, αναδεικνύοντας την κλασική ταβέρνα στο απόλυτο τρεντ της εποχής;