Την ημέρα της Καθαράς Δευτέρας στην κομψή σάλα του rooftop εστιατορίου του εμβληματικού "Μεγάλη Βρεταννία", με το εντυπωσιακό κάδρο της Ακρόπολης σε πρώτο πλάνο, ο Executive Chef Αστέριος Κουστούδης προτείνει γεύσεις μπολιασμένες με αρώματα ελληνικής παράδοσης. Νηστίσιμα παραδοσιακά πιάτα όπως ταραμοσαλάτα, φάβα Σαντορίνης, χταπόδι ξιδάτο, γαρίδες και καλαμάρι στη σχάρα, σουπιές με σπανάκι καθώς και κριθαράκι με θαλασσινά θα έχουν την τιμητική τους ενώ από το μενού δε θα λείπουν η φρεσκοψημμένη παραδοσιακή λαγάνα, ποικιλία από ελληνικές ελιές και χαλβάς. Επίσης, όσοι επισκεφτείτε το εστιατόριο την περίοδο της Σαρακοστής, ρωτήστε για τις επιλογές των νηστίσιμων πιάτων ημέρα που θα είναι διαθέσιμες καθημερινά.