Το φαγητό συναντά το κρασί στο "Hill Athens"

Μια σειρά από ειδικές food & wine pairing βραδιές ξεκινά το κομψό εστιατόριο του Θησείου.

hill

Αν και βρίσκεται σε μια από τις πλέον τουριστικές περαντζάδες της πόλης, το "Hill Athens" το έχουμε ξεχωρίσει τόσο για την πανοραμική του θέα στο αρχαίο κάλλος της Αθήνας όσο και για τις μοντέρνες ελληνικές γεύσεις που επιμελείται ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Δημητριάδης και εκτελεί ο Γιώργος Νεστορίδης. Εδώ και λίγο καιρό μάλιστα, χρέη Restaurant & Wine Director του εστιατορίου έχει αναλάβει ο έμπειρος Γιώργος Σπύρου, γεγονός που εμπνέει την ομάδα για μια σειρά από ξεχωριστές food & wine pairing βραδιές. Ειδικά λοιπόν για την περίσταση, δημιουργείται ένα menu degustation έξι σταδίων, καθένα εκ των οποίων σερβίρεται σε αρμονία με επιλεγμένες ετικέτες από τον ελληνικό και τον διεθνή αμπελώνα. Το επόμενο ραντεβού είναι για την Παρασκευή 4/3 και το ειδικό μενού της βραδιάς (€ 55 κατ’άτομο) θα ανοίξει το μοσχαρίσιο carpaccio με πίκλα κρεμμυδιού, μαγιονέζα τρούφας και παλαιωμένη γραβιέρα συνοδεία από το Βουδόματο του Γαβαλά, που αναβιώνει την ομώνυμη ξεχασμένη ποικιλία του σαντορινιού αμπελώνα. 

Περισσότερες πληροφορίες

Hill

Αποστόλου Παύλου 27, Θησείο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.