Cavaliere
Είναι από τους πιο καινούργιους ενοίκους της μεγάλης συνοικίας το πολύ κομψό αυτό ιταλικό εστιατόριο, όπου τις γεύσεις δημιουργεί ο ταλαντούχος σεφ Βασίλης Τσατσάκης. Οι κλασικές και όχι μόνο αξίες της δημοφιλούς κουζίνας διανθίζονται με μοντέρνα twists σε ένα πλούσιο ρεπερτόριο πιάτων, που εστιάζει σε ενδιαφέροντα ζυμαρικά και risotti, ποιοτικά κρεατικά και βεβαίως πίτσα που ακολουθεί τα ναπολιτάνικα πρότυπα.
BellBoy
Το δημοφιλές all day στέκι ξεδιπλώνει τη δράση του σε έναν χώρο με ιδιαίτερη ατμόσφαιρα που εμπνέεται από τα grand hotels αλλοτινών εποχών. Τους πρωινούς τύπους περιμένει ένας πλούσιος κατάλογος για brunch, ενώ για το υπόλοιπο της ημέρας αλλά και της νύχτας σειρά παίρνουν ενδιαφέρουσες μοντέρνες γεύσεις στη λογική του bar food, signature cocktails και μουσικές από γνωστούς guest DJs.
Amigos
"Επόμενη στάση Μεξικό" είναι το σύνθημα των Amigos τόσο στο εστιατόριο της Νέας Σμύρνης όσο και σε εκείνο της Γλυφάδας. Τιμήστε όλα τα tex mex classics όπως το υπέροχο guacamole, τα nachos και τα ζουμερά fajitas, χωρίς ασφαλώς να προσπεράσετε τις εκλεκτές ετικέτες σε τεκίλα και mezcal καθώς και τα βραβευμένα signature cocktails του καταλόγου.
Kikuko
Αν και το όνομα του σημαίνει χρυσανθεμάκι στα ιαπωνικά, το ατμοσφαιρικό εστιατόριο με την ανοικτή κουζίνα δεν περιορίζεται γευστικά στη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου. Αντιθέτως φτιάχνει ένα πολυασιατικό μωσαϊκό που σταχυολογεί χαρακτηριστικές σπεσιαλιτέ από την Ιαπωνία και την Κίνα ως την Πολυνησία, την Ινδία και την Ταϋλάνδη.
La Strega
Η αφετηρία των ζεστών εστιατορίων στη Νέα Σμύρνη αλλά και στη Γλυφάδα παραμένει η Ιταλία, με έμφαση στην πίτσα και τα ζυμαρικά. Τα τελευταία χρόνια ωστόσο το ρεπερτόριο έχει διευρυνθεί, φέρνοντας ακόμα στο τραπέζι γεύσεις από Αμερική και Μεξικό καθώς και επιλεγμένα κρεατικά.
Μπαρμπουνάκι διά χειρός Παπαϊωάννου
Η Νέα Σμύρνη έχει το δικό της "Μπαρμπουνάκι" που ανήκει στη μεγάλη οικογένεια των προσιτών θαλασσινών spot με την υπογραφή του Γιώργου Παπαϊωάννου. Όπως και τα υπόλοιπα αδερφάκια του αγαπά τα θαλασσινά και τα ψαράκια (παστά, μαρινάτα, ψητά και τηγανητά), χωρίς να λέει όχι σε κάποιο μεγαλύτερο ψάρι και στην θαλασσινή pasta.