Το καθιερωμένο κυριακάτικο brunch του Athénée, συνεχίζεται με τον μπουφέ του εμβληματικού χώρου του κέντρου να στολίζεται με δημιουργίες του καταξιωμένου Σπύρου Πεδιαδιτάκη.
O 31 ετών Σπύρος Πεδιαδιτάκης, έχει μια αξιόλογη επαγγελματική διαδρομή με στάσεις σε πολυβραβευμένα εστιατόρια εντός και εκτός Ελλάδας. Τελευταίος του σταθμός, η διάστερη "Σπονδή", όπου είχε αναλάβει το πόστο του head pastry chef για πέντε χρόνια. Θεωρείται -και είναι- από τους πιο δημιουργικούς ζαχαροπλάστες της γενιάς του, και αντιπροσωπευτική δουλειά του αυτή την περίοδο δοκιμάζουμε στο μοντέρνο ζαχαροπλαστείο "Ourse" στη Γλυφάδα. Πρόσφατα, εκδόθηκε το πρώτο του βιβλίο με τίτλο "Notebook - pastries for restaurants", μια εξαιρετική έκδοση, που συμπυκνώνει τη φιλοσοφία του για τα εστιατορικά επιδόρπια σε μια σειρά από ευφάνταστες συνταγές.
Στο brunch menu θα συμπεριλάβει κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά γλυκά του, όπως το "Crunchy Apple" αλλά και κάποια που στο παρελθόν έγραφαν τον επίλογο σε μενού βραβευμένων εστιατορίων με τα οποία συνεργάστηκε. Θα υπάρχουν επίσης και επιλογές που κοσμούν τις προθήκες του "Ourse", ανάμεσα στις οποίες η τάρτα λεμόνι, η διάσημη St. Honore, το Paris-Aegina (την εκδοχή του Ourse στο κλασσικό Paris-Brest), σοκολάτες και σοκολατάκια.
Κάθε Κυριακή 12 μ.μ -5 μ.μ, 13/2-6/3