Είναι από τα πιο αγαπημένα στέκια της Κηφισιάς το "The Dalliance House" και η καινούργια συνεργασία με τον Γιάννη Παρίκο σίγουρα ανεβάζει τις γευστικές του μετοχές. Ο βραβευμένος σεφ αναλαμβάνει εξ’ολοκλήρου τη φροντίδα της γευστικής πρότασης, κάτι που σημαίνει πως θα επιμελείται τόσο τον all day κατάλογο που θα σερβίρεται ως το απόγευμα, όσο και τον βραδινό που θα έχει ασφαλώς πιο επίσημη χροιά. Οι τελευταίες πινελιές μπαίνουν αυτές τις ημέρες στα πιάτα προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για πρεμιέρα κατά τα τέλη του μήνα, ωστόσο σαν μια πρώτη γεύση στην πρώτη κάρτα θα υπάρχουν ενδιαφέρουσες ιδέες τόσο για brunch όσο και για μεσημεριανό (όπως το τραγανό αυγό με κρέμα πατάτας και τρούφα), ενώ στη συνέχεια θα παίρνουν θέση προτάσεις όπως το ταρτάρ από μαγιάτικο με πιπεριά Φλωρίνης και μοσχολέμονο, τα μοσχαρίσια μάγουλα με πουρέ γλυκοπατάτας και πίκλα από κρεμμύδια εσαλότ, και το τραγανό φιλέτο τσιπούρας με καραμελωμένο κουνουπίδι και σάλτσα μάραθου με curry και σταφίδες. Ο Παρίκος μάλιστα θα επιμελείται φέτος το καλοκαίρι την κάρτα και στο αδερφό "Stilvi" στη Νάουσα της Πάρου, προτείνοντας μοντέρνες γεύσεις με έμφαση στο κρέας.
Ο Γιάννης Παρίκος πάει "Dalliance"
Ο βραβευμένος σεφ υπογράφει το νέο μενού που ετοιμάζεται για πρεμιέρα στο δημοφιλές στέκι της Κηφισιάς.