Το νέο μέλος της οινόφιλης οικογένειας των Warehouse διαφέρει από τα υπόλοιπα καθώς μας συστήνει ένα υβριδικό concept που ξεδιπλώνεται σε 540 τ.μ. στην πλατεία της Μητρόπολης. Το "Warehouse Assemblage" είναι λοιπόν στην πραγματικότητα ένας σύγχρονης αντίληψης πολυχώρος που κρύβει εντός του κάβα, delicatessen και κατάστημα coffee & pastry με premium φιλοσοφία. Για τους λάτρεις του κρασιού, η κάβα προσφέρει αρκετές εκατοντάδες ετικέτες από τον ελληνικό και τον παγκόσμιο αμπελώνα, διαθέτοντας μάλιστα high end dispensers που προσφέρουν την ευκαιρία για πλούσιες σε ερεθίσματα δοκιμές.
Περνώντας στο χώρο του καφέ και του γλυκού, με τον εξίσου εξελιγμένο τεχνικό εξοπλισμό, οι επιλογές περιλαμβάνουν τους σπέσιαλ κόκκους της Wisecup, καθώς και τα πολύ ξεχωριστά γλυκά που επιμελείται ο ταλαντούχος pastry chef Αλέξανδρος Κόνιαρης σαν το εκμέκ με αρωματισμένο κανταΐφι και γκανάς γιαουρτιού, και η citrus tart με κρέμα αμυγδάλου και κρεμέ λεμόνι. Όσο για το γευστικό κομμάτι, ο σεφ και συνιδιοκτήτης των Warehouse Βασίλης Γεωγλερής προτείνει ενδιαφέρουσες μπρουσκέτες και δημιουργικά μικρά πιάτα για τη μέση όπως το μπαρμπούνι με πράσινη φάβα ενισχυμένη με miso, το καβούρι με kimchi, μαγιονέζα με wasabi και παγωτό μάνγκο-τζίντζερ, και ο μπακαλιάρος με πίκλες παντζαριού, μανταρίνι, μαύρο σκόρδο και πέρλες ponzu. Δεν λείπει μάλιστα κι ένας ακόμα κατάλογος για τα πρωινά του σαββατοκύριακου με ωραίες healthy ιδέες.