Η πίτσα του Etien έφτασε στην πλατεία Βραζιλίας

ΠΙΤΣΑ ΕΤΙΕΝ ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ

Η καλή πίτσα αποτελεί πάντοτε σημείο αναφοράς όταν η κουβέντα πηγαίνει στο comfort φαγητό και, επομένως, κάθε νέο spot που τη σερβίρει σωστά είναι από μόνο του είδηση. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και στην περίπτωση του Etien Pizza Bar, που μετά τον Φάρο Ψυχικού σε καλωσορίζει εδώ και λίγα 24ωρα στο ισόγειο του επιβλητικού κτιρίου που υψώνεται στη γωνία της οδού Παπαδιαμαντοπούλου με την Μιχαλακοπούλου - εκεί που κάποτε στεγαζόταν ο ΔΟΛ.  

Ίδιες γεύσεις, νέα γειτονιά

Το νέο Etien άνοιξε τις πόρτες του και άναψε τον φούρνο του μόλις την περασμένη Τετάρτη, πριν καλά-καλά λιώσουν τα χιόνια αλλά είναι δεδομένο πως γνωρίζει τον τρόπο με τον οποίο σπάει αμέσως ο πάγος: Βλέπεις, η λαχταριστή πίτσα με την πραγματικά σοβαρή ζύμη και τα ποιοτικά toppings κάνουν από μόνα τους τη δουλειά. 


ΠΙΤΣΑ ΕΤΙΕΝ ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ 2

Το concept είναι ακριβώς ίδιο με αυτό του Φάρου, τόσο όσον αφορά το χώρο (με τους άνετους καναπέδες και τις χαρακτηριστικές ταπετσαρίες, συν ένα κομψό μπαρ που το διαχωρίζει ουσιαστικά από το cafe Passaggio, ακριβώς δίπλα του), όσο και στο γευστικό κομμάτι.

ΠΙΤΣΑ ΕΤΙΕΝ ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ 1

Πίτσες όπως η Gorgonzola & Onions (με gorgonzola, τυρί Stracchino, καραμελωμένα κρεμμύδια και καρύδι) και η Speck & Brie (με αλλαντικό speck, μοτσαρέλα και μπρι, καραμελωμένο λεμόνι και μέλι) παραμένουν κορυφαίες επιλογές ανάμεσα σε περισσότερες από 25 προτάσεις, συν τα 8 πιάτα με ζυμαρικά. 



Info: Μιχαλακοπούλου 80 και Παπαδιαμαντοπούλου, Αθήνα

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.