Η πίτσα του Etien έφτασε στην πλατεία Βραζιλίας

ΠΙΤΣΑ ΕΤΙΕΝ ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ

Η καλή πίτσα αποτελεί πάντοτε σημείο αναφοράς όταν η κουβέντα πηγαίνει στο comfort φαγητό και, επομένως, κάθε νέο spot που τη σερβίρει σωστά είναι από μόνο του είδηση. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και στην περίπτωση του Etien Pizza Bar, που μετά τον Φάρο Ψυχικού σε καλωσορίζει εδώ και λίγα 24ωρα στο ισόγειο του επιβλητικού κτιρίου που υψώνεται στη γωνία της οδού Παπαδιαμαντοπούλου με την Μιχαλακοπούλου - εκεί που κάποτε στεγαζόταν ο ΔΟΛ.  

Ίδιες γεύσεις, νέα γειτονιά

Το νέο Etien άνοιξε τις πόρτες του και άναψε τον φούρνο του μόλις την περασμένη Τετάρτη, πριν καλά-καλά λιώσουν τα χιόνια αλλά είναι δεδομένο πως γνωρίζει τον τρόπο με τον οποίο σπάει αμέσως ο πάγος: Βλέπεις, η λαχταριστή πίτσα με την πραγματικά σοβαρή ζύμη και τα ποιοτικά toppings κάνουν από μόνα τους τη δουλειά. 


ΠΙΤΣΑ ΕΤΙΕΝ ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ 2

Το concept είναι ακριβώς ίδιο με αυτό του Φάρου, τόσο όσον αφορά το χώρο (με τους άνετους καναπέδες και τις χαρακτηριστικές ταπετσαρίες, συν ένα κομψό μπαρ που το διαχωρίζει ουσιαστικά από το cafe Passaggio, ακριβώς δίπλα του), όσο και στο γευστικό κομμάτι.

ΠΙΤΣΑ ΕΤΙΕΝ ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ 1

Πίτσες όπως η Gorgonzola & Onions (με gorgonzola, τυρί Stracchino, καραμελωμένα κρεμμύδια και καρύδι) και η Speck & Brie (με αλλαντικό speck, μοτσαρέλα και μπρι, καραμελωμένο λεμόνι και μέλι) παραμένουν κορυφαίες επιλογές ανάμεσα σε περισσότερες από 25 προτάσεις, συν τα 8 πιάτα με ζυμαρικά. 



Info: Μιχαλακοπούλου 80 και Παπαδιαμαντοπούλου, Αθήνα

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Mountain": Βουνό και θάλασσα στις... φλόγες στο πολυσυζητημένο εστιατόριο του Λονδίνου

Το εστιατόριο του σεφ Tomos Parry και της ομάδας πίσω από το φημισμένο "Brat", στην καρδιά του Σόχο, εμπνέεται από τον γοητευτικό χορό της φλόγας, συνδυάζοντας ισότιμα γη και θάλασσα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
17/07/2024

Δοκιμάσαμε τις φίνες μεσογειακές γεύσεις του "Captain’s House"

Στο κεντρικό εστιατόριο του "Grand Resort Lagonisi", η θαλασσινή βίστα από το deck που σχεδόν αγγίζει το νερό, είναι μόνο το ορεκτικό των γαστριμαργικών απολαύσεων που παρουσιάζει ο σεφ Χρύσανθος Μανωλόπουλος, συνδυάζοντας δημιουργική φινέτσα και μοντέρνα μαγειρική άποψη.

Κάτι τρέχει στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Τα πιο φρέσκα σημεία της παρά θίν' αλός αστικής πραγματικότητας μας τραβάνε όλο και περισσότερο πιο κοντά στη θάλασσα, σερβίροντας εμπειρίες ακριβώς εκεί που σκάει το κύμα.