Το "Thess Bao" έρχεται Αθήνα

Το γκουρμεδιάρικο street food της Θεσσαλονίκης διά χειρός του βραβευμένου σεφ Δημήτρη Παμπόρη πιάνει κεντρικό πόστο στην Αθήνα.

Thessbao

Δύο "Thess Bao" μετρά πλέον η Θεσσαλονίκη, οσονούπω όμως θα έχει και η Αθήνα την ευκαιρία να δοκιμάσει τα πρωτότυπα bao buns που προτείνει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Παμπόρης. Το αθηναϊκό αδερφάκι της "ατμιστής" οικογένειας θα ανοίξει σε έναν άνετο χώρο στην οδό Περικλέους 30-32, που θα έχει το δικό του παρασκευαστήριο στο υπόγειο, εσωτερικό χώρο με σταντ όπου θα μπορείς να κάτσεις και να φας με θέα στην ανοικτή κουζίνα καθώς και τραπέζια έξω. Το μενού θα είναι το ίδιο με τα "Thess Baο" της συμπρωτεύουσας, οπότε προετοιμαστείτε για όλα εκείνα τα αλλιώτικα και δημιουργικά bao buns που έχουν κάνει αίσθηση όπως με γύρο κοτόπουλο Japanese style, με pulled pork με μαύρη μπίρα και μέλι, με πάπια Πεκίνου, με hot dog Serres style και άλλα πολλά και ενδιαφέροντα. Μαζί τους θα κατέβουν ακόμα οι crushed potatoes ήτοι πατατούλες baby που πρώτα ατμίζονται και κατόπιν γίνονται deep fried σε διάφορες εκδοχές, όπως λ.χ. με μαγιονέζα βασιλικού, πούδρα ντομάτας και παρμεζάνα, αλλά και οι πάντα ενδιαφέρουσες προτάσεις ημέρας που θα ολοκληρώνουν την εικόνα στο καινούργιο αυτό στέκι που αναμένουμε κατά τα τέλη Φεβρουαρίου. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.