Η αστεράτη κουζίνα του Mauro Colagreco στο Λονδίνο

O Ιταλο-Αργεντίνος σεφ και ιδιοκτήτης του τριάστερου «Mirazur» και πρώτου στη λίστα των «World’s 50 Best Restaurants» το 2019, συνεργάζεται με το πολυτελές ξενοδοχείο «Raffles London at The OWO», σε νέα εστιατορικά projects.

Mauro Colagreco Matteo Carassale

Το "Old War Office", ένα από τα πιο εμβληματικά κτήρια του Λονδίνου η ανακαίνιση του οποίου διήρκεσε 5 χρόνια, ανοίγει τις πόρτες του προς τα τέλη της τρέχουσας χρονιάς και θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και το πρώτο "Raffles" ξενοδοχείο της αγγλικής πρωτεύουσας με 125 δωμάτια και σουίτες, μια συλλογή από 11 εστιατόρια και bars και ένα συναρπαστικό spa. Είναι αδιαμφισβήτητα από τις πολυαναμενόμενες αφίξεις της χρονιάς, πόσο μάλιστα όταν πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι κάποια από τα εστιατορικά projects ανέλαβε ο εξαιρετικός Mauro Colagreco, σεφ με περγαμηνές και ιδιοκτήτης του "Mirazur" στην Μεντόν, που το 2019 ανακηρύχθηκε από τα "World’s 50 Best Restaurants" ως το καλύτερο του κόσμου. Οι πρόσφατες πληροφορίες αναφέρουν τρία projects που περιλαμβάνουν τη δημιουργία μιας διαφορετικής brasserie, ενός fine dining εστιατορίου και ενός "ιδιωτικού chef’s table". "Η απίστευτη τοποθεσία σε συνδυασμό με τον επαγγελματισμό της ομάδας της "Raffles” στο Λονδίνο με έπεισε ότι ήταν η ιδανική στιγμή και το ιδανικό σημείο για να αναπτύξω για πρώτη φορά νέες ιδέες σε δημιουργικά concept αποκλειστικά για τον όμιλο", επισήμανε ο σεφ που τα τελευταία χρόνια έχει επεκταθεί σε Κάννες, Πεκίνο, Μακάου, Παρίσι, Κουρσεβέλ, καθώς και στις πόλεις Λα Πλάτα και Ολίβος στη γενέτειρά του, την Αργεντινή. 

OWO

Το "Old War Office" ολοκληρώθηκε το 1906 και βρίσκεται σε μία από τις σημαντικότερες και ισχυρότερες διευθύνσεις του Λονδίνου. Ήταν το παλάτι του Whitehall, κατοικία του Ερρίκου Η΄ της Αγγλίας και άλλων μοναρχών και φιλοξενούσε τα γραφεία επιδραστικών πολιτικών και στρατιωτικών ηγετών όπως ο Winston Churchill και ο David Lloyd George ενώ ήταν επίσης η βάση του John Profumo όταν διετέλεσε Υπουργός Πολέμου και ενέπνευσε τον Ian Fleming να γράψει τη σειρά βιβλίων James Bond έχοντας εργαστεί εκεί στο Naval Intelligence Division. 
 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια