Νέα projects από την ομάδα των "Gaku" και "Malconi’s"

Η δημιουργική ομάδα πίσω από τα πετυχημένα εστιατορικά projects ετοιμάζει δύο χώρους που επικεντρώνονται στις ιταλικές γεύσεις και το street food.

Γιάννης Κοσμαδάκης

Απέναντι ακριβώς από το χαλανδριώτικο "Gaku" στα σκαριά είναι δύο νέοι χώροι που πατούν στα δοκιμασμένα concept των γεύσεων του "δρόμου" και της μοντέρνας ιταλικής τρατορίας. Έκαστο με την μπαγκέτα του σεφ Γιάννη Κοσμαδάκη, που παίζει σε γνώριμα μαγειρικά ταμπλό αφού σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του "α", στην τρατορία τα φρέσκα ζυμαρικά και η πίτσα με αλλαντικά που θα κόβονται επί τόπου θα έχουν πρώτο ρόλο στο πάσο μαζί με τoν μεγάλο έρωτα των meat lovers, την χυμώδη Bistecca alla Fiorentina αλλά και πιάτα όπως η πριμαντόνα κοτολέτα αλά μιλανέζα. Κλασικά antipasti (ορεκτικά) αλλά και προτάσεις με διαφορετική ματιά όπως ένα καρπάτσιο σουπιάς που θέτει υποψηφιότητα στη λίστα των crudo (ωμά) είναι μερικές πρώτες σκέψεις για το μενού. 

Το δεύτερο μαγαζί, που στεγάζεται στη γωνία του ίδιου δρόμου και χωρίζεται ουσιαστικά από το πρώτο με μία μεσοτοιχία, θα είναι πιο μαζεμένο και με εντελώς διαφορετικό concept. Πρωταγωνιστές εδώ θα είναι burgers σε δικό τους ψωμάκι μπριός, σαλάτες αμερικανικής λογικής, hot dog και σάντουιτς με pulled pork και κοπές όπως brisket ψημένες "low and slow".

Τα σενάρια διαμόρφωσης και των δύο χώρων αλλάζουν μέρα με τη μέρα ωστόσο ένα φιλόδοξο πλάνο είναι προς τα τέλη Φεβρουαρίου να έχουν ολοκληρωθεί. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια