Νέα projects από την ομάδα των "Gaku" και "Malconi’s"

Η δημιουργική ομάδα πίσω από τα πετυχημένα εστιατορικά projects ετοιμάζει δύο χώρους που επικεντρώνονται στις ιταλικές γεύσεις και το street food.

Γιάννης Κοσμαδάκης

Απέναντι ακριβώς από το χαλανδριώτικο "Gaku" στα σκαριά είναι δύο νέοι χώροι που πατούν στα δοκιμασμένα concept των γεύσεων του "δρόμου" και της μοντέρνας ιταλικής τρατορίας. Έκαστο με την μπαγκέτα του σεφ Γιάννη Κοσμαδάκη, που παίζει σε γνώριμα μαγειρικά ταμπλό αφού σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του "α", στην τρατορία τα φρέσκα ζυμαρικά και η πίτσα με αλλαντικά που θα κόβονται επί τόπου θα έχουν πρώτο ρόλο στο πάσο μαζί με τoν μεγάλο έρωτα των meat lovers, την χυμώδη Bistecca alla Fiorentina αλλά και πιάτα όπως η πριμαντόνα κοτολέτα αλά μιλανέζα. Κλασικά antipasti (ορεκτικά) αλλά και προτάσεις με διαφορετική ματιά όπως ένα καρπάτσιο σουπιάς που θέτει υποψηφιότητα στη λίστα των crudo (ωμά) είναι μερικές πρώτες σκέψεις για το μενού. 

Το δεύτερο μαγαζί, που στεγάζεται στη γωνία του ίδιου δρόμου και χωρίζεται ουσιαστικά από το πρώτο με μία μεσοτοιχία, θα είναι πιο μαζεμένο και με εντελώς διαφορετικό concept. Πρωταγωνιστές εδώ θα είναι burgers σε δικό τους ψωμάκι μπριός, σαλάτες αμερικανικής λογικής, hot dog και σάντουιτς με pulled pork και κοπές όπως brisket ψημένες "low and slow".

Τα σενάρια διαμόρφωσης και των δύο χώρων αλλάζουν μέρα με τη μέρα ωστόσο ένα φιλόδοξο πλάνο είναι προς τα τέλη Φεβρουαρίου να έχουν ολοκληρωθεί. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.