Νέο "Dry & Raw" στο Νέο Ψυχικό

Καινούργιο μέλος στην οικογένεια των προχωρημένων κρεοπωλείων και εστιατορίων του Στράτου Δρακούλη.

Drakoulis

Το τρίτο μέλος της οικογένειας των "Dry & Raw" ξεκίνησε πριν λίγες ημέρες την πορεία του στο Νέο Ψυχικό και είναι ένα σύνθετο πρότζεκτ που εξελίσσει το concept του μαγαζιού της Βούλας. Έτσι, αυτό που λειτουργεί προς το παρόν είναι το κομμάτι του premium κρεοπωλείου, ενισχυμένο όμως με τη δική του ανοικτή κουζίνα, η οποία σερβίρει ένα all day μενού με προτάσεις όπως το steak tartare με κρόκο αυγού στους 63˚C, το smash burger με μαρμελάδα μπέικον και τα γιαπωνέζικα σάντουιτς sando σε διάφορες παραλλαγές, χωρίς φυσικά να λείπει η δυνατότητα να επιλέξετε την κοπή της αρεσκείας σας από τις βιτρίνες. Με τον καινούργιο χρόνο ωστόσο, την εικόνα στο "Dry & Raw" του Ψυχικού θα συμπληρώσει ένα premium εστιατόριο κρέατος που θα βρίσκεται σε δικό του χώρο ακριβώς από κάτω. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Mountain": Βουνό και θάλασσα στις... φλόγες στο πολυσυζητημένο εστιατόριο του Λονδίνου

Το εστιατόριο του σεφ Tomos Parry και της ομάδας πίσω από το φημισμένο "Brat", στην καρδιά του Σόχο, εμπνέεται από τον γοητευτικό χορό της φλόγας, συνδυάζοντας ισότιμα γη και θάλασσα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
17/07/2024

Δοκιμάσαμε τις φίνες μεσογειακές γεύσεις του "Captain’s House"

Στο κεντρικό εστιατόριο του "Grand Resort Lagonisi", η θαλασσινή βίστα από το deck που σχεδόν αγγίζει το νερό, είναι μόνο το ορεκτικό των γαστριμαργικών απολαύσεων που παρουσιάζει ο σεφ Χρύσανθος Μανωλόπουλος, συνδυάζοντας δημιουργική φινέτσα και μοντέρνα μαγειρική άποψη.

Κάτι τρέχει στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Τα πιο φρέσκα σημεία της παρά θίν' αλός αστικής πραγματικότητας μας τραβάνε όλο και περισσότερο πιο κοντά στη θάλασσα, σερβίροντας εμπειρίες ακριβώς εκεί που σκάει το κύμα.