Το τρίτο μέλος της οικογένειας των "Dry & Raw" ξεκίνησε πριν λίγες ημέρες την πορεία του στο Νέο Ψυχικό και είναι ένα σύνθετο πρότζεκτ που εξελίσσει το concept του μαγαζιού της Βούλας. Έτσι, αυτό που λειτουργεί προς το παρόν είναι το κομμάτι του premium κρεοπωλείου, ενισχυμένο όμως με τη δική του ανοικτή κουζίνα, η οποία σερβίρει ένα all day μενού με προτάσεις όπως το steak tartare με κρόκο αυγού στους 63˚C, το smash burger με μαρμελάδα μπέικον και τα γιαπωνέζικα σάντουιτς sando σε διάφορες παραλλαγές, χωρίς φυσικά να λείπει η δυνατότητα να επιλέξετε την κοπή της αρεσκείας σας από τις βιτρίνες. Με τον καινούργιο χρόνο ωστόσο, την εικόνα στο "Dry & Raw" του Ψυχικού θα συμπληρώσει ένα premium εστιατόριο κρέατος που θα βρίσκεται σε δικό του χώρο ακριβώς από κάτω.
Νέο "Dry & Raw" στο Νέο Ψυχικό
Καινούργιο μέλος στην οικογένεια των προχωρημένων κρεοπωλείων και εστιατορίων του Στράτου Δρακούλη.