Δεν έχει πολύ καιρό που άνοιξε τις πόρτες του το ιδιαίτερα κομψό wine bar "Zinfandel" στο Χαλάνδρι. Ο υπότιτλος vineria-prosciutteria μαρτυρά τον ιταλιάνικο προσανατολισμό του, καθώς το concept ξεδιπλώνεται με καλοδιαλεγμένες ετικέτες ως επί το πλείστον από τον ιταλικό αμπελώνα αλλά και ενδιαφέροντα αλλαντικά και τυριά που εισάγονται απευθείας από τη γειτονική χώρα και ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. Αυτά τα τελευταία μπορείτε να τα δείτε και στο όμορφο ψυγείο-βιτρίνα λίγο προτού σερβιριστούν σε πλατό στο τραπέζι, ενώ ο σομελιέ Βλάσσης Θεοδωρακόπουλος θα σας ξεναγήσει στη wine list, που περιλαμβάνει περί τις 180 ετικέτες και 40 επιλογές σε ποτήρι. Δεν λείπουν επίσης ορισμένα πιάτα που θα συνοδεύσουν το κρασί σας, και είναι κυρίως κρύας κουζίνας σαν το vitello tonnato με καπαρόμηλα και βαλεριάνα, τα ταρτάρ μοσχαριού και τόνου ή το σεβίτσε από λαβράκι.
"Zinfandel" για οινόφιλους στο Χαλάνδρι
Ιταλικά κρασιά, αλλαντικά και τυριά έχουν την τιμητική τους στο καινούργιο wine bar του Χαλανδρίου.