Το "Mexico Mi Amor" μόλις αφίχθηκε στην Τσακάλωφ

Tex mex και νοτιαμερικάνικες γεύσεις διά χειρός Θάνου Στασινού στο ολοκαίνουργιο πολύχρωμο στέκι του Κολωνακίου.

MexicoMiAmor

Όλο και πληθαίνουν τα μεξικάνικα εστιατόρια στην πόλη μας, και το πιο καινούργιο άνοιξε μόλις τις πόρτες του στην Τσακάλωφ. Ο λόγος για το "Mexico Mi Amor", με τη μεγάλη αγάπη για τη μακρινή χώρα (όπως αφήνει να εννοηθεί και το όνομα του), που ξεδιπλώνει τη δράση του σε έναν χώρο φουλ του χρώματος, με αρτιστίκ πινελιές στους τοίχους, ασπρόμαυρο ξύλινο πάτωμα και χειροποίητα φωτιστικά που δημιουργούν ατμόσφαιρα. Τις γεύσεις επιμελείται ο ταλαντούχος σεφ Θάνος Στασινός, ανοίγοντας μια βεντάλια που περιλαμβάνει tex mex classics όπως τα διάφορα tacos, τα burritos και τα chimichangas, καθώς και πιάτα νοτιοαμερικάνικου ύφους σαν το χοιρινό Iberico με σαλάτα ή patatas bravas, και το κοτόπουλο στη σχάρα με περουβιανή μαρινάδα. Δεν λείπουν τα κοκτέιλ με το ανάλογο ταμπεραμέντο, όπως η αλλιώτικη Margarita Guaca Guaca με γκουακαμόλε από ώριμα αβοκάντο ή το Frida Kahlo με τεκίλα αρωματισμένη με μάνγκο και μοσχολέμονο. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Mountain": Βουνό και θάλασσα στις... φλόγες στο πολυσυζητημένο εστιατόριο του Λονδίνου

Το εστιατόριο του σεφ Tomos Parry και της ομάδας πίσω από το φημισμένο "Brat", στην καρδιά του Σόχο, εμπνέεται από τον γοητευτικό χορό της φλόγας, συνδυάζοντας ισότιμα γη και θάλασσα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
17/07/2024

Δοκιμάσαμε τις φίνες μεσογειακές γεύσεις του "Captain’s House"

Στο κεντρικό εστιατόριο του "Grand Resort Lagonisi", η θαλασσινή βίστα από το deck που σχεδόν αγγίζει το νερό, είναι μόνο το ορεκτικό των γαστριμαργικών απολαύσεων που παρουσιάζει ο σεφ Χρύσανθος Μανωλόπουλος, συνδυάζοντας δημιουργική φινέτσα και μοντέρνα μαγειρική άποψη.

Κάτι τρέχει στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Τα πιο φρέσκα σημεία της παρά θίν' αλός αστικής πραγματικότητας μας τραβάνε όλο και περισσότερο πιο κοντά στη θάλασσα, σερβίροντας εμπειρίες ακριβώς εκεί που σκάει το κύμα.